אני הזמנתי אתמול
מה הסיכון בעצם?
ואיך אני מקבלת החזר?
גם לא קיבלתי למייל אישור הזמנה משהו באמת היה לי מוזר.....
סלקל דונה ב200 ש"ח...ממש מוזר
אם לא מגיע לי תוך שבוע איך אני מקבלת החזר?
כן
יש תאריך שהמוכר חייב לשלוח ...
אם עבר התאריך אוטומטית הכסף חוזר...גם אם לא תרצו :)

אני הזמנתי אתמול
מה הסיכון בעצם?
ואיך אני מקבלת החזר?
גם לא קיבלתי למייל אישור הזמנה משהו באמת היה לי מוזר.....
סלקל דונה ב200 ש"ח...ממש מוזר
אם לא מגיע לי תוך שבוע איך אני מקבלת החזר?
מתי ביצעת את ההזמנה?
בלילה?

מעניין, אולי היתה תקלה כללית?
עשיתי הזמנה בלילה (ממוכר אחר) ולא הגיע לי למייל שום אישור, תמיד מגיע מיד מייל עם אישור ואז מעקב וכלמיני,
הגיע לי רק מפייפאל אישור תשלום ובדף התשלום (אחרי התשלום) היה כתוב יש תקלה משהו כזה,
מישהו יודע אם זה תקין?
באזור אישי זה כן מופיע תחת ההזמנות שלי

האם יש לך ניסיון על אחד מאילו מה מה יותר מומלץ

מתי ביצעת את ההזמנה?
בלילה?

מעניין, אולי היתה תקלה כללית?
עשיתי הזמנה בלילה (ממוכר אחר) ולא הגיע לי למייל שום אישור, תמיד מגיע מיד מייל עם אישור ואז מעקב וכלמיני,
הגיע לי רק מפייפאל אישור תשלום ובדף התשלום (אחרי התשלום) היה כתוב יש תקלה משהו כזה,
מישהו יודע אם זה תקין?
באזור אישי זה כן מופיע תחת ההזמנות שלי
הזמנתי בערב
שילמתי דרך האתר ולא דרך פייפל

יש למשהי קישור מנסיון לתיק לעגלה,
שיהיה חזק, גדול ומכיל ולא מאוד יקר?
תודה
לי יש את את החיקוי של התיק של דונה

איכותי ומעולה! מכיל ממש הרבה ויושב יפה על העגלה

ק.ש. מניסיון

האם יש לך ניסיון על אחד מאילו מה מה יותר מומלץ
ניסיון אין לי אבל מבדיקה זריזה הקישור האחרון הוא היותר מומלץ משלושתם (כולם עם ציון גבוה ע''י הקונים)

ומסתבר שכן הוא גם הכי יקר- כסף שווה איכות :)

מחפשת מתקן למברשות שיניים איכותי מנסיון,
(הזמנתי מהקישור הזה וזה דפוק ממש)
וכן מעצור לדלת.
תודה

אני אשמח לקישורים לנגן עד 50 שקל כולל בלוטוס והכנסת כרטיס זיכרון.
אם יש לכם משהו מומלץ שלא יהיה שווה עלי אקספרס....

יש למשהי קישור מנסיון לתיק לעגלה,
שיהיה חזק, גדול ומכיל ולא מאוד יקר?
תודה
מושלם מנסיון של כמה שנים
ק.ש. מנסיון

אלא עם משלוח חינם תראי אם מתאימים לך

ק.ש.

אני אשמח לקישורים לנגן עד 50 שקל כולל בלוטוס והכנסת כרטיס זיכרון.
אם יש לכם משהו מומלץ שלא יהיה שווה עלי אקספרס....
אלא מומלצים מאוד!

ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה