אשמח לקבל קישור למקרן
תודה
בבקשה ה2 סוגים שאני תמיד ממליץ עליהם! מניסיון אישי!

ק.ש. מניסיון

מחפשת נגן לבחור, שיהיה טוב, בעברית, ובלי רדיו.
יש חיה כזו?

מחפשת נגן לבחור, שיהיה טוב, בעברית, ובלי רדיו.
יש חיה כזו?
נכתב במיוחד עבורך בבקשה :)

העליתי את הפוסט הזה לפני כשבועיים, מאוד מומלץ!

מחפשים נגן מתקדם ללא רדיו? זה מה שחבר שלי מהכולל שמבין מאוד באלי שלח לי הבוקר! איזה יופי!!
אני חיפשתי באלי אקספרס הרבה זמן נגן לבן שלי ללא רדיו
ואחרי שדיברתי עם כמה מוכרים הציע לי אחד מהם שיש לו נגן בשבילי מחברת RUIZU נגן מצוין
שיש לו גרסה בשבילו ללא רדיו ואכן המוצר הגיע אלי והוא ללא רדיו וכמובן יש עברית מלאה.
אם אתה רוצה לפרסם את זה אז הקישור פה תדגיש שיכתבו לו בהודעה לאחר הקנייה שרוצים גרסה ללא רדיו אפשר לבקש גם ללא וידאו
מגיע מהר בערך שבועיים

ק.ש. מניסיון

מברגה טובה אצלי בשימוש מעל 3 שנים

כרטיס SD, סנדיסק במהירות גבוהה מתאים למצלמות מקצועיות, מנסיון

נרות שעווה לניקוי אוזניים, חוויה מדהימה

ק"ש

הנרות שעווה לאוזניים, זה באמת עושה את העבודה?
עבודה מעולה, כל הליכלוך שלא מצליחים להוציא אם הקיסמי אוזניים נשאבים לשפופרת של הנר שעווה
הדבר הזה בדיוק, עולה פה בארץ פי כמה וכמה

מחפשת שעון מעורר דיגיטלי וטוב

מחפש קישור מומלץ להזמנת מתאם שקע ישראלי לרכב שיאפשר לחבר גם מוצרי חשמל כדוגמת טוסטר לחיצה וקומקום,
יש דבר כזה?

מחפש קישור מומלץ להזמנת מתאם שקע ישראלי לרכב שיאפשר לחבר גם מוצרי חשמל כדוגמת טוסטר לחיצה וקומקום,
יש דבר כזה?
יש את זה מוצר מגניב
אם יש לכם רכב חשמלי
1733683585876.png

ק.ש.

מחפשת מראת גוף מעוצבת לכניסה לבית
משהו מכירה קישור ?
באלי?
יש יקרים מאוד
זה זול יחסית שראיתי.....

שימו לב למחירי משלוח

יש מדבקה מראה ממש בזול
שיווקי

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה