קצת מופרך להסביר את אליאקספרס על רגל אחת.
יש לי קצת מאמרים באתר שאולי יעזרו לך
בנוסף אכתוב לך ב-3 נקודות:
  1. וותק של המוכר+דירוג גבוה [מעל 90%]
  2. משוב קונים - בעמוד המוצר, ואם אין- בעמוד החנות. בעיקר יש לבדוק האם יש קונים מהארץ שהגיע אליהם המוצר בשלום... תמונות.
  3. מחיר- יש נברשות שרק המשלוח שלהן כפול ממחירן.
בכל מקרה, אני אשמח לחפש לך אם תרצי קישור מסוים.
אני תמיד מחפשת במשלוח חינם

אם מדברים על תאורה, יש עוד פרמטרים שצריך לשים עליהם את הדעת:
  1. סגנון.
  2. גוון גוף התאורה
  3. גוון התאורה עצמה [חם/ קר/ נייטרלי]
  4. עוצמה [וואט W]
  5. מתח [בארץ זה 220V]
גם בזה אני נותנת ייעוץ מקצועי למעוניינים, להרבה לקוחות זה מסדר את הראש והרבה יותר ברור להם מה הם רוצים, ומזמינים הרבה יותר מהר

לגבי הקישור שלך- המוכר מעולה וגם הדירוג, תקראי היטב הערות רוכשים בחוות דעת
ואם את קונה תיכנסי דרכי ;)
ק.ש.
אני קונה מאדדד ותיקה של עלי אקספרס
זאת לא הבעיה

התכוונתי שתאורה אני מעוניינת לקנות פעם ראשונה.

תודה רבה על העזרה!

אני קונה מאדדד ותיקה של עלי אקספרס
זאת לא הבעיה

התכוונתי שתאורה אני מעוניינת לקנות פעם ראשונה.

תודה רבה על העזרה!
אני קניתי מאלי תאורה ומאוד מרוצה! כבר מעל שנתיים.....
זה החנות עם דירוג מעולה!

נערך לאחרונה ב:
אנני יודע
אבל המחשב נייד שלי זה 45W יש גם 65W
העלתי כי המוכר מראה שזה מתאים מקסימום יטעין קצת יותר לאט
לכן זה זול יותר....
המחשב שלי 65W.
יש זולים יותר שמתאימים לו?

בתוך הקישור אפשר להכנס לחנות
תאורה מניסיון למעלה משנתיים (תבדקו כמה עולה בארץ)

s.click.aliexpress.com

זהב לבן מודרני LED נברשת תאורה לחיים מחקר חדר אורות מקורה מנורות סלון מבואה Lustres נברשות Luminaire - AliExpress 39

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

s.click.aliexpress.com

s.click.aliexpress.com
ק.ש. מניסיון מוצלח

המחשב שלי 65W.
יש זולים יותר שמתאימים לו?
תראה את אלו
65W
זולים יותר ומומלצים
שיווקי

אשמח מאודד לקישור מומלץ לשיאומי חצי טאצ'
אם יש אפשרות לגרסה כשרה עוד יותר טוב
תודה!
כמה דגמים מומלצים

ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה