אשמח לקישור לסוללות מקוריות מקיטה צ'ויס
תודה
לא בטוחה שזה הדבר הנכון אבל אם זה זה - אלו הכי טובים שמצאתי (במקוריים)
ק.ש.

אני מחפש כבר הרבה זמן פנימית גלגל לאופניים חשמליות מידה 20*3.5 הרבה כותבים שיש להם את זה, אבל בפועל בתוך הדף מוצר זה לא מופיע, יש מישהו שיכול למצוא אולי? אם כן צטטו אותי בבקשה, תודה.

מחפשת שעוני ילדות, שהלוחית עצמה חלקה (הבת שלי אומרת שמבלבל אותה ציורים שם) ויש את כל הספרות.

מחפשת שעוני ילדות, שהלוחית עצמה חלקה (הבת שלי אומרת שמבלבל אותה ציורים שם) ויש את כל הספרות.
בבקשה

ק.ש.

בבקשה

ק.ש.
משהו מהם מנסיון במקרה?

אני מחפש כבר הרבה זמן פנימית גלגל לאופניים חשמליות מידה 20*3.5 הרבה כותבים שיש להם את זה, אבל בפועל בתוך הדף מוצר זה לא מופיע, יש מישהו שיכול למצוא אולי? אם כן צטטו אותי בבקשה, תודה.
תראה אם אלו מתאימים לך

ק.ש.

מי יכול לעזור לי לחפש תיק כמו הקישורים הבאים אבל בגודל גדול הרבה יותר
אפילו פי 2

גודל של לפחות
50 אורך
20 רוחב
30 גובה

@פנינה ריימונד

בבקשה

ק.ש.
לא מצליחה להכנס לקישורים האלו :(
יכול להיות בגלל שזה שיווקי?
חסימת נטפרי.

בכל מקרה, אם למישהו יש שעון שעונה על הדרישות הנ"ל (לילדות, לוחית מסך חלקה, כל הספרות), בקישור שיפתח לי - אשמח.

לא מצליחה להכנס לקישורים האלו :(
יכול להיות בגלל שזה שיווקי?
חסימת נטפרי.

בכל מקרה, אם למישהו יש שעון שעונה על הדרישות הנ"ל (לילדות, לוחית מסך חלקה, כל הספרות), בקישור שיפתח לי - אשמח.
תרענני. אין סיבה שלא יפתח

@פנינה ריימונד
אשמח לעזרה
אני מחפשת כמו הקישור המצורף ביותר גדול שיכנס ממש חטיפים למשלוח מנות
תודה מראש!
יש כאן דומים. תראי אם עוזר לך

ק.ש.

למישהו יש המלצה על מובייל לעריסת תינוק?
עדיף ללא חשמל שלא יהיה בעיה בשבת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה