למישהו יש המלצה על מובייל לעריסת תינוק?
עדיף ללא חשמל שלא יהיה בעיה בשבת
מומלצים עם/בלי מוזיקה

ק.ש.

שלושת מכשירי החשמל הכי מטורפים שקניתי אי פעם
זול > איכותי בטירוף > שימושי אש
צפה בקובץ המצורף 1849621

צפה בקובץ המצורף 1849623

צפה בקובץ המצורף 1849625

מכשירים מדהימים שמשנים את החיים!
ק.ש
צריך שקיות מיוחדות למכשיר הוואקום?

אשמח לדעת האם ניתן להדביק על השיש
וא"כ , כמה זמן זה מחזיק והאם אפשר להניח דברים חמים
זה מיועד למקלחת- אלו לשיש עם כל מה שביקשת...

ק.ש.

תודה רבה

ועוד שאלה קטנה
ובאמבטיה
איך מונעים כניסת מים בין טפט לטפט ?
פשוט אפילו בלוחות דיסקאובר אמרו לי שאין דרך למנוע מים להכנס

תודה רבה

ועוד שאלה קטנה
ובאמבטיה
איך מונעים כניסת מים בין טפט לטפט ?
פשוט אפילו בלוחות דיסקאובר אמרו לי שאין דרך למנוע מים להכנס
אני רק מעלה לינקים למוצרים לא איש מקצוע ;)

אבל אם בכל זאת אתה שואל לדעתי זה להשאיר מרווח צר מאוד בין הטפטים ולשים שם חומר איטום כמו רובה או משהו אחר מתאים, לדעתי בחנות טמבור ייעצו לך יותר טוב מה הכי מתאים

זה מיועד למקלחת- אלו לשיש עם כל מה שביקשת...

ק.ש.
תודה רבה,
אם אני רוצה להזמין עוד דברים מכל מיני קישורים
שיווקים שהועלו כאן,
האם זה אוטמטי מזכה כל אחת בנפרד?
או איך לעשות זאת שיזכה את מי שהעלתה את הקישור?
ואם יש לי הזמנה של כמעט 75 דולר שהזמנתי אתמול ממוכרים אחרים אני יתחייב במעמ אם אני אזמין עכשיו?

תודה רבה,
אם אני רוצה להזמין עוד דברים מכל מיני קישורים
שיווקים שהועלו כאן,
האם זה אוטמטי מזכה כל אחת בנפרד?
או איך לעשות זאת שיזכה את מי שהעלתה את הקישור?
ואם יש לי הזמנה של כמעט 75 דולר שהזמנתי אתמול ממוכרים אחרים אני יתחייב במעמ אם אני אזמין עכשיו?
בהזמנה מרוכזת זו אחת מהבעיות שעדין לא מצאנו להם תשובה. תזמיני וה' ייתן את זה למי שמגיע לו

כדי שמי שלקחת ממנו את הלינק ירוויח בוודאי זה ע''י הזמנת המוצר לסל מהקישור השיווקי והזמנה מידית

הזמנות של מוצרים שונים או מוכרים שונים איזה נצברת לחישוב 75 דולר. את יכולה להיות רגועה בעניין הזה

תודה רבה!

מחפשת משקפי ים איכותיים
אשמח לקישור מומלץ
מניסיון מוצלח

s.click.aliexpress.com

משקפי שחייה מגניבים, משקפי מגן, עמיד למים ואנטי ערפל, נשים בחדות גבוהה וכובעי צלילה, משקפי שחייה - AliExpress 18

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

s.click.aliexpress.com

s.click.aliexpress.com
ק.ש. מנסיון

אשמח לקבל קישור מומלץ למשחקים רמיקוב וטאקי וכן מוסך מכוניות לילדים.

נערך לאחרונה ב:
מחפשת שעוני ילדות, שהלוחית עצמה חלקה (הבת שלי אומרת שמבלבל אותה ציורים שם) ויש את כל הספרות.
ק.ש. מניסיון
קניתי לאחותי והיא ממש אהבה, זה גומי נעים ונראה יפה מאוד

אני מחפש בובה לילדה מהסוג שנראה תינוק אמיתי ניו בורן
ק.ש.
בובות פיצקיות שדומות לאמיתי
בובות בגודל אמיתי

מי יכול לעזור לי לחפש תיק כמו הקישורים הבאים אבל בגודל גדול הרבה יותר
אפילו פי 2

גודל של לפחות
50 אורך
20 רוחב
30 גובה

@פנינה ריימונד
אלו הכי גדולים שמצאתי
ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה