1735072964473.png

זה הטבעת שאני רוצה במידה 10 ומעלה שיהיה כתוב פנדורה 925

@נתוש1212
הזמנתי את הפלאפון הזה , הגיע ממש מהר רק שזה נראה חסום לשיחות , אין אפשרות לשים סים כשר
בדקת עם חנות סלולר כשר? הם יודעים לסדר אותו

מחפשת ראש גשם למקלחת
בבקשה מניסיון אישי עכשיו מותקן במקלחת כבר מעל חצי שנה

עושה את העבודה מצוין- ראש גדול וכיפי!

ק.ש. מניסיון

שלום וברכה!
אני מחפש נטלה לנטילת ידים אשמח אם מישהו יוכל להעלות לכאן איזה קישור
בתודה מראש!

שלום וברכה!
בתודה מראש!
אין באלי. רק ספלים גדולים כמו של בירה. אבל ממש לא שווה את המחיר

זכור לי הבלעדיות.... ;)
שלום וברכה!
בתודה מראש!
יש גם את זה קוראים לזה לשטוף את היד היהודית...חחח
ק.ש.

שלום וברכה!
בתודה מראש!

זכור לי הבלעדיות.... ;)
מצאתי עוד

ק.ש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מחפשת פפיון ענק לחבר לשמלת ילדות מאחורה, קטיפה כחול כהה.
תודה מראש

נערך לאחרונה ב:
מחפשת תיק מותג מותאם לסמינר
לא ענק מידיי
עדיף קשיח..
הקודם נפרם ונקרע תוך חודשיים וחצי(

הי
מחפשת תיק יפה ואלגנטי לעבודה, שיכיל בקבוק, אוכל, ויהיה מקום ברווח..
תודה!
תבדקו את הגודל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה