מחפשת קישור זול וטוב ומהיר לחומר לדרימי.
בבקשה

לדרימי

לטינקו

אז תגיד, העליתי לטינקו . אתה תייגת את הדרימי...

ק.ש.

למשהו יש קישור זול ומומלץ למסך אקוסטי באלי?

מחפשת המלצה (עדיף מניסיון) לתיק גב עבור מחשב נייד (15.6"), תכולה גדולה ועמיד גם במשקל כבד
תודה

מחפשת המלצה (עדיף מניסיון) לתיק גב עבור מחשב נייד (15.6"), תכולה גדולה ועמיד גם במשקל כבד
תודה
מומלצים:

ק''ש

תודה
אין ניסיון
אבל העלתי תיקים שכבר העלתי בעבר
עם דירוגים ממש גבוהים....
תיק למחשב
מעל 10,000 רכישות
מעל 2800 חוות דעת
4.9⭐
s.click.aliexpress.com

תיק מחשב נייד תיק נסיעות עבור נשים קיבולת גדולה easyjet-ons 45 x36x20 תרמיל גב ryanair 40 x20 x25, תרמיל גב גברים - AliExpress 1524

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
ק.ש.

תיק גב עם דירוג גבוה במיוחד!
ק.ש.

תיק שמכיל המון +דברים כבדים
ב16 ש"ח
ק.ש.

שאלה- לאחרונה ראיתי מותגים שנראים גלויים באלי אקספרס, כולל לוגו תואם לחלוטין.
מה זה אומר? אפשר להזמין משם כרגיל?
לדוג':

מה ההסבר?

אשמח לקישור מומלץ לשעון יד דיגיטלי לילדה (לא חכם) איכותי עם שעון מעורר,
תודה מראש.

יש למישהו קישור לסטיק -חיבור לאינטרנט טוב אבל רק מניסיון אישי ושזה באמת איכותי ביותר.

יש למישהו קישור לסטיק -חיבור לאינטרנט טוב אבל רק מניסיון אישי ושזה באמת איכותי ביותר.
בבקשה מניסיון של שנים וגם כעת אני רק איתו!

קליטה מעולה איכותי ומהיר

ק.ש. מניסיון מעולה!

תודה, הם באמת סידרו לי
אבל יש בטלפון הזה הרבה משחקים , מצלמה וכד'
יש לכם קישור לכזה פלאפון בלי משחקים ? שיהיה כמו פלאפון רגיל כשר?
תודה רבה מאוד!!
לא שאני מכיר. הפלאפונים באלי גם בדגמים שיש כשרים בארץ, בחו''ל הם מגיעים עם כל מה שנלווה. ככה היה לי גם עם הנוקיה C2 המפורסם ועוד

שמח שסידרו לך ב''ה!

היי
אני מחפשת קישור מומלץ למפיץ ריח / דיפיוזר על בסיס שמן, עם רמקול בלוטוס מובנה
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה