נערך לאחרונה ב:

אני מעוניין במדבקות מנייר ולא בועות או דברים כאלו

אני הזמנתי ב3/12 וכתוב שההגעה זה 10/12 בנתיים רשום לי במעקב עדכון מה- 12/12 "מטוס הגיע לנמל"
וכתבתי למוכר ואין מענה, יש למישהו יותר מידע לגבי המוצר הנ"ל?
@נתוש1212 כתבת שאתה גם לקחת סיכון, זה הגיע?
או מישהו יכול לעדכן שהגיע אליו המוצר הנ"ל?
תודה רבה
@נתוש1212 @פנינה ריימונד
יש התקדמות עם העגלה?

אשמח להמלצה מנסיון על מכונת תספורת טובה אם יש
או שכדאי לקנות במחסני חשמל - ראיתי שעולה 600

תראי מה שהעליתי פה- מאוד מומלצים וזולים!

אני ועוד המליצו כאן בעבר על כמה סוגים מניסיון אישי, מעלה לך את הלינקים:

וזו של שיומי מומלצת מאוד באתר!

ק.ש.

מניסיון מוצלח!!!!
מכונת תספורת מטורפת (ספר המליץ לי עליה....)
ק.ש. מניסיון מוצלח

אשמח לקישור מומלץ לשעון יד דיגיטלי לילדה (לא חכם) איכותי עם שעון מעורר,
תודה מראש.

שעון יד דיגיטלי לילדה עם שעון מעורר
פונקציות נוספות :אור לילה, לוח שנה, תצוגת שבוע, עמיד למים, שעון מעורר, זמן ריצה

פונקציות בשעון : שניות ריצה, שעון מעורר, זוהר, שעה לשעה, יום התצוגה בשבוע, מערכת 12/24 שעה, חיים עמיד למים

ק.ש.

מחפשת סכום עם מזלג נוסף לדגים

סט סכו"ם עם מזלג נוסף

1735666784213.png
1735666798502.png

ק"ש

מחפשת המלצה (עדיף מניסיון) לתיק גב עבור מחשב נייד (15.6"), תכולה גדולה ועמיד גם במשקל כבד
תודה

תיק גב מומלץ עם חלוקה נוחה למחשב + מטען נייד מובנה

ק"ש

@נתוש1212
בעבר המלצת על כזה רחפן שאמרת שהוא מעולה
שמתי אותו בעגלה
וכשבאתי עכשיו לקנות,
זה מה שהוא אומר:(
יש לך קישור תקין?
(לא ידעתי באיזה אשכול מותר לבקש:rolleyes: לכן שמתי פעמיים)
1735675076765.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה