שעון חכם לנערה, תומך עברית, מניסיון אישי בלבד.
מישהו קנה?
לחפש קישורים טובים גם אני יודעת.
הבעיה שלפעמים כתוב במפרט תומך עברית, ובסקירה למטה - לא מופיעה עברית כאחת מהשפות.
מחפשת מישהי שקנתה ואכן יש עברית.
ועוד משהו ממש חשוב - ללא חיבור לרשת.
תודה מאוד!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
@נתוש1212
בעבר המלצת על כזה רחפן שאמרת שהוא מעולה
שמתי אותו בעגלה
וכשבאתי עכשיו לקנות,
זה מה שהוא אומר:(
יש לך קישור תקין?
צפה בקובץ המצורף 1859452
בבקשה לינקים חדשים ופעילים!

ק.ש. מניסיון

מה עדיף משניהם?
כלומר מה ההבדלים?

אני לא זוכרת מי העלה כאן את הקישור הזה לתיק גב לילדות:

לא מצליחה להבין מה הגודל שלו
בטימו תמיש יש תמונה אחת של המוצר עם מידות מדויקות באלי הרבה פעמים לא מצליחה למצוא מידות
מחפשת תיק שילדה תוכל לקחת ביום ששי לביה"ס ויכיל קלמר מלא וכמה מחברות ואוכל, לא משהו קטנטן
אודה לעזרתכם

לא מצליחה להבין מה הגודל שלו
H x W x D 26 x 19 x 11 cm.
1735743583903.png

תודה
יש גם אוזניות בלוטוס מתאימות לזה?
אני רוצה בלי חוט, עם שמע איכותי לשיחות טלפון ולא יקר

תודה
יש גם אוזניות בלוטוס מתאימות לזה?
אני רוצה בלי חוט, עם שמע איכותי לשיחות טלפון ולא יקר
אלו ידועים כהכי מומלצים וטובים באלי למחירים הנמוכים

אם זכורני טוב מישהו כתב כאן בעבר שהם התחברו מעולה לפלאפון שקנה

אין סיבה שלא...

ק.ש.

שימו לב שבדואר דורשים תשלום על בדיקה של משרד התקשורת בסך 70 שק'
לא תמיד בכלל. לפני כשבועיים קיבלתי 2 רחפנים כאלו ללא שום בדיקה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה