s.click.aliexpress.com

40 יחידות קליפים לבגדים נירוסטה יתדות כביסה מתכת קולב סיכות גרב מגבת - AliExpress 15

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
דיס
הזמנתי מהמלצה שלך והם ממש קטנים וחלשים.
לא מרוצה בכלל.
ממליצה על הקליפסים האלו:

דיס
הזמנתי מהמלצה שלך והם ממש קטנים וחלשים.
לא מרוצה בכלל.
ממליצה על הקליפסים האלו:
בטעות שמת קישור שיווקי למוצר שלך? מעניין אם אפשר להתייחס לביקורת שלך כאובייקטיבית...

אני עם הקליפסים הללו בכל מוצר ושקית שפתוחים בבית והם חזקים מאוד ואיכותיים, אני לא ממליץ על זבל!

תודה לך

אלו ידועים כהכי מומלצים וטובים באלי למחירים הנמוכים

אם זכורני טוב מישהו כתב כאן בעבר שהם התחברו מעולה לפלאפון שקנה

אין סיבה שלא...

יש עוד מומלצים עד 50-60 שח?
אבל שיהיה שמיעה טובה בלי רעשים
המון תודה

בטעות שמת קישור שיווקי למוצר שלך? מעניין אם אפשר להתייחס לביקורת שלך כאובייקטיבית...

אני עם הקליפסים הללו בכל מוצר ושקית שפתוחים בבית והם חזקים מאוד ואיכותיים, אני לא ממליץ על זבל!

תודה לך
ממש לא קישור שיווקי, לא יודעת איך עושים כזה דבר ואין לי בכלל חשבון...
מה שכן- שכחתי לכתוב שהקישור שהעליתי לא מנסיון, מה שהזמנתי כבר לא במלאי וחיפשתי מוצר דומה.
בכל אופן הקליפסים האלו שוכבים לי בבית ללא שימוש.
זה המוצר שהזמנתי, אם משנה, אני רואה שזה לא אותו מוכר https://www.aliexpress.com/item/100...44c1cea4efbbb96334dfd7a0036&afSmartRedirect=y

ממש לא קישור שיווקי, לא יודעת איך עושים כזה דבר ואין לי בכלל חשבון...
מה שכן- שכחתי לכתוב שהקישור שהעליתי לא מנסיון, מה שהזמנתי כבר לא במלאי וחיפשתי מוצר דומה.
בכל אופן הקליפסים האלו שוכבים לי בבית ללא שימוש.
זה המוצר שהזמנתי, אם משנה, אני רואה שזה לא אותו מוכר https://www.aliexpress.com/item/100...44c1cea4efbbb96334dfd7a0036&afSmartRedirect=y
זה לא אותו דבר, אני מדבר על אלו עם הקצה המרובע לא המעוגל. תראי מה שלחתי

יש עוד מומלצים עד 50-60 שח?
אבל שיהיה שמיעה טובה בלי רעשים
המון תודה
כל אלו מאוד מומלצים- אין לי מניסיון

ק.ש.

ק.ש.

שימי לב חלקם יקרים ממש! שולחת לך את כל האופציות הכי מומלצות ותבחרי מה שהכי מתאים לך
מצאתי גם עוד הרבה טובים אבל ממש יקרים (יותר מאלף) אם מעניין אותך תגידי

ק.ש.

משהו יכול להביא קישור מבוסטר מאוד חזק לרכב

אשמח לקבל קישור למכשיר קשר איכותי וזול יחסית לבן שלי (הוקי טוקי)

אשמח לקבל קישור למכשיר קשר איכותי וזול יחסית לבן שלי (הוקי טוקי)
זולות ומומלצות
שיווקי

יש אותם זולות ומוכר מומלץ
יש אותם מאוד מומלצות קצת יותר יקרות

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה