אפשר להעלות שעון יד לאשה אלגנטי ועדין
אצל Hannah Martin יש שעונים עדינים
קישור לחנות - תחת הגדרה של שעוני נשים

דוגמא של שעון
1735843071359.png

@פנינה ריימונד אשמח אם תוכלי למצוא לי קישור לנעליים לילדות כמו מגפון חום עם שרוכים לתחפושת כפרייה
נעליים/ מגפיים בסגנון כפרי

ק.ש.

נערך לאחרונה ב:
בקישור שלי יש בחלק תמונות קצה מעוגל וחלק מרובע בדיוק כמו בקישור שלך.
במציאות זה מרובע.
אין לי מה לומר עוד. אני מאוד מרוצה מהם ובדיוק עכשיו מזמין עוד 40

משהו יכול להביא קישור מבוסטר מאוד חזק לרכב
בבקשה- המלצתי עליו עשרות פעמים כאן!

מאוד חזק ואיכותי! עם מלא פונקציות נוסםות

ק.ש. מניסיון מוצלח

אשמח לקבל קישור למכשיר קשר איכותי וזול יחסית לבן שלי (הוקי טוקי)
בבקשה מגוון

ק.ש.

תודה רבה... הבן שלי רוצה דוקא בצבע שחור

מניסיון מוצלח!!!!
יש לי עור קצת רגיש וקניתי את זה והתאכזבתי עמוקות גם שרף לי את העור כפשוטו! וגם המספר 3 מ’’מ לא היה באמת, היה לי לפני זה פנסוניק שנים.. עד שהתחילה להזדקן.. ואני די שוקל לשלם את המחיר היקר של פנסוניק העיקר להיות בטוח ורגוע אא’’כ תרגיע אותי שמכונה הזאת תואמת מספרים ולא מתחממת וכו’...
@נתוש1212 לתשומת לבך ג’’כ, השיאומי אכזבו אותי לגמרי המספר הכי נמוך שנקרא 3 מ’’מ בכלל לא מתקרב כנ’’ל שאר המספרים לא ברור איזה אמת מידה יש להם מלבד שהיא חמה מאוד ושורפת מי שקצת רגיש

יש לי עור קצת רגיש וקניתי את זה והתאכזבתי עמוקות גם שרף לי את העור כפשוטו! וגם המספר 3 מ’’מ לא היה באמת, היה לי לפני זה פנסוניק שנים.. עד שהתחילה להזדקן.. ואני די שוקל לשלם את המחיר היקר של פנסוניק העיקר להיות בטוח ורגוע אא’’כ תרגיע אותי שמכונה הזאת תואמת מספרים ולא מתחממת וכו’...
@נתוש1212 לתשומת לבך ג’’כ, השיאומי אכזבו אותי לגמרי המספר הכי נמוך שנקרא 3 מ’’מ בכלל לא מתקרב כנ’’ל שאר המספרים לא ברור איזה אמת מידה יש להם מלבד שהיא חמה מאוד ושורפת מי שקצת רגיש
תודה על המשוב

זה לא הומלץ מניסיון אלא כמומלץ, טוב שאת מאירה את עיננו

לא המלצתי על הקישור ששמתם....
לגבי מה שאני המלצתי
לי יש גם עור רגיש וזה מעולה לי רק מה שכן אני לא מגלח עם זה זה רק ליישר את הפס בעורף
את הגילוח אני עושה עם מכונה אחרת!
לגבי המספרים לא היה לי מעולם מכונה אחרת להשוות ....
אני מרוצה ממנה מאוד !!!

אם אפשר בבקשה קישור לחולצות בסיס אדומות לילדים עם שרוול ארוך.

אם אפשר בבקשה קישור לחולצות בסיס אדומות לילדים עם שרוול ארוך.
כזה?
שיווקי

תודה רבה... הבן שלי רוצה דוקא בצבע שחור
מומלצים
שיווקי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה