מחפש רעיונות למתנה למשלוח מנות למורות ולגננות של הבנות שלי, משהו במחיר סמלי,
רוצה להתארגן מוקדם...

מחפש רעיונות למתנה למשלוח מנות למורות ולגננות של הבנות שלי, משהו במחיר סמלי,
רוצה להתארגן מוקדם...
רעיון חמוד
כוס עם משטח מחמם
ק.ש.

@פנינה ריימונד ושות'
טיולון לתינוק זול טוב חזק יפה.

משהו בסגנון הזה
image.png
או הזה
image (1).png

נערך לאחרונה ב:
אשמח לאביזרים ואקססורייז לחדר ילדים בצבעי שמנת- ורוד אפרסק- ירוק מנטה

@נתוש1212
סתם לידיעתך
הזמנתי את הרחפנים האלו בהמלצתך
הם עוכבו במכס
והיום קיבלתי הודעה ששוחררו מהמכס
ואני עדין ממליץ, לא קשור למכס. מקווה ששחררו ללא תשלום

אשמח לאביזרים ואקססורייז לחדר ילדים בצבעי שמנת- ורוד אפרסק- ירוק מנטה
הי, יש לי באתר [הקישור בחתימה] המון פוסטים מקצועיים לעיצוב חדרים. תיהני :)

מחפשת פלס לייזר מנסיון,
ראיתי את זה :

מישהו התנסה ?

מחפשת פלס לייזר מנסיון,
ראיתי את זה :

מישהו התנסה ?
נראה עם דירוג וציון מטורף! רק קחי בחשבון שיצטרך ככה''נ אישור יבוא

אשמח שתזמיני מכאן אם לא אכפת לך

ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה