אשמח לקישור למדפסת קומפקטית ואיכותית למחשב נייד (עדיף עם סורק).
תודה רבה.

אשמח לקישור למדפסת קומפקטית ואיכותית למחשב נייד (עדיף עם סורק).
תודה רבה.
מומלצות

ק.ש.

אשמח לקישור למתלה כמו זה-
1736835832456.png

אשמח לקישור למדבקות פשוטות ליצירות בכמות גדולה
חשוב לי מדבקות שפשוט להשתמש בהן- בלי דף מדבקה מסביבן, שיהיה כמה שיותר קל להוריד מהדף

מעדיפה קישור מניסיון- כי הזמנתי בעבר והגיעו מדבקות שממש קשה לילד קטן להשתמש
תודה רבה

חשוב לי מדבקות שפשוט להשתמש בהן- בלי דף מדבקה מסביבן, שיהיה כמה שיותר קל להוריד מהדף

תודה רבה
מומלצים

ק.ש.

תודה רבה
יש גלגל אולי יותר קל להוציא...
מומלץ לא מניסיון!
שיווקי

מחפשת להזמין עטי פילוט 0.4 במחיר מוזל, כי זה הולך אצלי בכמויות...
מצורף דוגמא

4902505521447.jpg

מחפשת להזמין עטי פילוט 0.4 במחיר מוזל, כי זה הולך אצלי בכמויות...
מצורף דוגמא

צפה בקובץ המצורף 1869662
אלו מהזולים שראיתי
תבדקו מחירים אולי שווה כבר מהארץ
אלו זולים (זה פחות מ0.4)
0.4.
10 יחידות
ק.ש.

שלום,
לתחפושת יוסף מוקיר שבת בגן ילדים אני מעוניינת להזמין דגים גדולים, (כרית בצורת דג)
משהו כמו הקישור המצורף,
אשמח לקישורים זולים- גם בשילוח,
צריכה כ70 יחידות,
עד 8 ש"ח ליחידה

שלום,
לתחפושת יוסף מוקיר שבת בגן ילדים אני מעוניינת להזמין דגים גדולים, (כרית בצורת דג)
משהו כמו הקישור המצורף,
אשמח לקישורים זולים- גם בשילוח,
צריכה כ70 יחידות,
עד 8 ש"ח ליחידה
בבקשה
מגוון מומלצים
שיווקי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה