מחפשת להזמין עטי פילוט 0.4 במחיר מוזל, כי זה הולך אצלי בכמויות...
מצורף דוגמא

צפה בקובץ המצורף 1869662
זולים מאוד!

ק.ש.

שלום,
לתחפושת יוסף מוקיר שבת בגן ילדים אני מעוניינת להזמין דגים גדולים, (כרית בצורת דג)
משהו כמו הקישור המצורף,
אשמח לקישורים זולים- גם בשילוח,
צריכה כ70 יחידות,
עד 8 ש"ח ליחידה
בבקשה

ק.ש.

זה קיצור של ''קישור שיווקי'' שאנחנו מרוויחים עליו כמה שקלים מאלי אקספרס אם אתה מזמין דרכו

זה נהנה וזה לא חסר :giggle:
מעולה, ראיתי, ונהניתי מ:
רק שיש רק 10 במלאי, אני צריכה באיזור ה60 יחידות...
יש לך עוד קישור של המוצר הספציפי הזה?
בהדגשה על דגם- TUNA

שלום,
לתחפושת יוסף מוקיר שבת בגן ילדים אני מעוניינת להזמין דגים גדולים, (כרית בצורת דג)
משהו כמו הקישור המצורף,
אשמח לקישורים זולים- גם בשילוח,
צריכה כ70 יחידות,
עד 8 ש"ח ליחידה
זה נשלח לארץ
כותנה
שיווקי

שווה לקחת סיכון זה לחתונה ואין תמונות מלקוחות
זה מוכר מעולה!
שיווקי
חליפה ממש זולה

בנוגע למה שאתה העלתה ונכון לכל הקישורים צריך לקחת מידות ידני
אני לא כ"כ הייתי חושש
אם לוקחים מידות טוב
אחרי הכל יש גם החזרה בחינם
זה מה שאתה העלת...

1736864805039.png

@blue eagle

אפשר מדבקות עם שם? אני צריכה למכשירי כתיבה.....
ואיך כותבים את השם? אחרי התשלום או לפני?

זה
אפשר מדבקות עם שם? אני צריכה למכשירי כתיבה.....
ואיך כותבים את השם? אחרי התשלום או לפני?
מדבקות טובות
ואפשר לשלוח לו גם בעברית
קודם כל קונים ומשלמים ומיד אחר כך שולחים למוכר בפרטי את השם ואיזה פונט רוצים (בתוך הסקירה כללית יש את כל הפונטים)
ק.ש.

נערך לאחרונה ב:
רציתי להזמין את זה ואזל המלאי, יש קישור זול וזמין?
לא כתבת איזה צבע
אולי בקישור הזה יש
ק.ש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה