עזרה S.O.S-
אני מנסה בזה הרגע לקנות מוצר מסויים (אני צריכה 20 יחידות)
אלי אקספרס נותן לי אפשרות להזמין יחידה אחת בלבד - (עם מבצע- ברוך בואך)
מה עושים? יש אפשרות לבטל את ברוך בואך?
@פנינה ריימונד @849060AA @blue eagle @נתוש1212
מבצע ברוך בואך זה לפריט אחד בלבד
לכן את צריכה להתחבר לחשבון ואז לקנות את המוצר(שימי לב לרוב הוא לא נותן לקנות 20 יחידות של אותו מוצר ואזתצטרכי לפצל הזמנות...)

מבצע ברוך בואך זה לפריט אחד בלבד
לכן את צריכה להתחבר לחשבון ואז לקנות את המוצר(שימי לב לרוב הוא לא נותן לקנות 20 יחידות של אותו מוצר ואזתצטרכי לפצל הזמנות...)
וכשאתחבר לחשבון לא יהיה את המבצע?

אשמח לקישור לנעלי סניקרס לילד בצבעים שחור/כחול
עדיף משהו בסגנון הזה:

צפה בקובץ המצורף 1877256
עד 50 שקל.
תצרפי שוב את התמונה- זה מגיע לעמוד שגיאה
1737491155482.png

אשמח לקישור לנעלי סניקרס לילד בצבעים שחור/כחול
עדיף משהו בסגנון הזה:

צפה בקובץ המצורף 1877256
עד 50 שקל.
כזה?
ק.ש.

נערך לאחרונה ב:
מחפשת תחפושת לגיל שנה אשמח אם יש למשהי המלצה על רכישה

אני רוצה להזמין וילון לסלון ויש לי חלון ברוחב 6 מטר
חשבתי על הוילון הזה https://he.aliexpress.com/item/1005...e52554&afSmartRedirect=y&gatewayAdapt=glo2isr
איזה גודל אני צריכה לקנות?
צריך לזה 2 מסילות?
איזה מוט מומלץ לכזה רוחב?
אשמח להמלצות או קישור אחר מומלץ
ואם יש קישור גם למוט
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה