מחפשת קופסאות לטישו בגווני פסטל
לחדר ילדים אשמח לקישור
מגוון מתוק:
חלקים-
דיסני-

ק.ש.

אשמח ממש לקבל קישור
למכנסיים צהובות לתינוקת בת שנה
משהו ממש פשוט וזול (בשביל תחפושת)
תודה גדולה!

אשמח ממש לקבל קישור
תודה גדולה!
כזה סוג?
1737885806063.png

ק.ש.

אשמח ממש לקבל קישור
תודה גדולה!
יותר חרדל:

ק.ש.

מחפשת קישור לפח לחדר ילדים צבעוני גווני פסטל מאאוווד יפה
לא ציינת גודל...
קישורים לפח גודל רגיל:
גדול:
יוקרתי:
קטנים (לשולחן)

ק.ש.

גם החדר של הילד שלי בגוונים האלו
אם תרצי כתבי לי מייל ואשתף אותך

גם החדר של הילד שלי בגוונים האלו
אם תרצי כתבי לי מייל ואשתף או תך

אימייל שלי esty8581 והמשך רגיל
מאוד אשמח שתשלחי ותשתפי בתמונות וקישורים אותי
תודה

מחפש קישור
למאפרה לרכב עדיף כמובן מעוצבת.
כמו"כ מחפש מוצץ לרכב כלומר חלק שנראה כמו ראש של חגורת בטיחות שאפשר לחבר לו מלמעלה את החגורה

מחפשת קישורים לאביזרים עבור אירוע "בת מצוה" , מזכרות \ קישוטים לשולחן \ בלונים ועוד ...
תודה ,

מחפש קישור
בבקשה מגוון

ק.ש.

מחפשת קישורים לאביזרים עבור אירוע "בת מצוה" , מזכרות \ קישוטים לשולחן \ בלונים ועוד ...
תודה ,
בבקשה מגוון ענק

ק.ש.

מחפש קישור
כמו"כ מחפש מוצץ לרכב כלומר חלק שנראה כמו ראש של חגורת בטיחות שאפשר לחבר לו מלמעלה את החגורה
מגוון
ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה