מחפשת כזה קרדיגן בצבע שמנת בדחיפות.
לילדה בת 10
תודה!
1739789088532.png

מחפשת צמיד לילדה בת 5
עם חריטה של שם
מניסיון
תודה,

מחפשת צמיד לילדה בת 5
עם חריטה של שם
מניסיון
תודה,
מניסיון, ק.ש.
לקחתי את זה, שלחתי למוכר שם בתמונה - צילום מסך מהשם שעיצבתי בוורד
1739789504712.png

אשמח להמלצה על צבעים איכותיים, ולורדים מחיקים
צבעים מצויינים
ק.ש.

• תודה
Reactions: ו8
נמאס כבר מהמחירים המטורפים של מותגי היוקרה שעולים כמו משכנתא לחודשיים...
נמאס לקנות לילד עגלה במחיר של רכב מתחילת האלפיים...

יש ויש עגלות מצוינות באתרי ההזמנות, רק שגדולה מאוד כמות הנוכלים שמציגים מצג שווא של עגלות במחיר 10 ב10 (בסוף מגיע הביתה איזו ידית או ריפוד...), או טריקים מסוג עגלה ב154 ש"ח בלבד! ו3582 ש"ח משלוח...

ע"כ בקשתי שטוחה מכל בעלי/ות הק.ש. להעלות קישורים שווים ומומלצים (עדיף מנסיון) לעגלות מהאתרים.

כמובן שמומלץ מאוד להעלות קישורים + תמונות + תיאור + מידות ומשקל + כמות רכישות וממליצים + מחיר, כי סתם קישור לא באמת יגרום לפתוח ולרכוש (ולהעביר אליכם את העמלה...)

עדיפות מיוחדת תינתן (מהשערה שלי כמובן) למי שיתמקד בלחפש חיקויים (לא חיקויי זבל!!) לעגלות נפוצות אשר נשות ישראל מחבבות...

2 3 ק-שר!

• תודה
Reactions: ו8
מחפשת קישורים מומלצים
בוקסה למלמד בכיתה (לא מדונה)

איזה בוקסה? תסביר יותר מה אתה צריך אעזור בשמחה
אני מלמד בכיתה
יש לי מיקרופון
אני צריך בוקסה שתפזר את הקול שלי בכיתה בלי מאמץ
החיבור בין המיקרופון לבוקסה נעשה ע"י חיבור אוקס

אני מלמד בכיתה
יש לי מיקרופון
אני צריך בוקסה שתפזר את הקול שלי בכיתה בלי מאמץ
החיבור בין המיקרופון לבוקסה נעשה ע"י חיבור אוקס
ממליץ לך על אלו של אנקר- שווה כל שקל!

ק.ש.

אני רוצה לקנות שעון מדבקת קיר
יש חנויות שמוכרות ב4-10 ש"ח, ויש ב50 ש"ח, מה הסיבה לפער?

לדוגמה:
זה ב4 ש"ח

וכאן ב50 ש"ח

מחפשת תכשיטי כסף איכותיים מניסיון
עגילים שרשראות וכולי

מחפשת תכשיטי כסף איכותיים מניסיון
עגילים שרשראות וכולי
כל אלו מניסיון מוצלח

מחפשת סינר שחור לתחפושת מאפרת שאוכל להדפיס עליו מיתוג

מחפשת נעלי נייטיב מומלצים מניסיון שלא מתקלפים במהירות (הזמנתי פעם אחד והתקלף תוך שבוע!)
ואיך אני יודעת אם המידה טובה?
תודה
1739822306701.png

הזמנתי תחפושת תות והמוכר כותב לי שזה בתהליך יצור ואם זה דחוף , מה עושים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה