כתוב על חלק מהם שזה שקע אירופי/לנו.
לא עברתי אחד אחד, מה שכתוב שמגיע עם שקע אתה צריך לבחור אירופאי והוא מתאים בהחלט, האחד שפתחתי לא הופיע בו תקע בכלל וגם בתמונות זה נראה שזה מתחבר ישירות לחשמל כמו כל תאורה בבית

כתוב על חלק מהם שזה שקע אירופי/לנו.
יש לי מנורות לילה עם חיבור USB אם זה עוזר
חלקם עם אפשרות לכתוב שם
ק.ש.

לא עברתי אחד אחד, מה שכתוב שמגיע עם שקע אתה צריך לבחור אירופאי והוא מתאים בהחלט, האחד שפתחתי לא הופיע בו תקע בכלל וגם בתמונות זה נראה שזה מתחבר ישירות לחשמל כמו כל תאורה בבית
אני מדבר על 2 לינקים, שהיו נראים לי (הכי זולים) הם בסדר?

אני לא הייתי קונה את הענן, אין לו כמעט קניות

אם אתה מחפש הכי זול אלו גם זולים ומומלצים יותר
אם אתה רוצה דווקא ענן יש ענן יותר טוב אבל גם לא הכי וואו
ק.ש.

אם תבחר בתקע איחוד האירופי זה אחלה לגמרי

רוצה קישור למדבקות עבור מדפסת מדבקות Brother PT-H100
כמובן מומלצים וזולים
מגוון לינקים לבודדים ולמארזים מומלצים וזולים!

נצנצים

ק.ש.

@דוד פרידמן השני בקשר למייבש שהעלית שם
רציתי לשאול איזה שקע הזמנת כי הפער ביניהם הוא משמעותי
ואיך זה באמת עובד ?
ומה הגודל שלו באמת ?
תודה רבה
@אלי @@@
יש לך פה ביותר זול מכל הקישורים האחרונים...
ק.ש.

אשמח לקישור לנרתיק מצלמת קנון 720
וכן לוילון לבן לסלון+מוט מסילה
תודה רבה!
מגן מצלמת קנון 720 מעולה מנסיון

ק.ש. מנסיון מוצלח!

וילון לסלון זו @פנינה ריימונד האלופה

אשמח לקישור לנרתיק מצלמת קנון 720
וכן לוילון לבן לסלון+מוט מסילה
תודה רבה!
יפיפיים
1740913747303.png
קש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה