קניתי את מכשיר הוואקום הזה ע"פ המלצות מהאתר
לא זוכרת ממי
אשמח לדעת ממי שמכיר את המכשיר:
1. איך עובד לכם הוואקום כי לי הוא מאוד חלש
2. אני צריכה קישוקים לשקיות שמתאימות למכשיר

קניתי את מכשיר הוואקום הזה ע"פ המלצות מהאתר
לא זוכרת ממי
אשמח לדעת ממי שמכיר את המכשיר:
1. איך עובד לכם הוואקום כי לי הוא מאוד חלש
2. אני צריכה קישוקים לשקיות שמתאימות למכשיר
ק.ש.

אשמח בבקשה לקישורים לכרית מילוי לכריות נוי, 45 על 45. מחפשת את הסוג הכי פשוט, יכול להיות מאלבד, במקסימום 10 שקלים ליחידה (כולל המשלוח). יש סיכוי שקיים באליאקספרס? תודה מראש.

אשמח בבקשה לקישורים לכרית מילוי לכריות נוי, 45 על 45. מחפשת את הסוג הכי פשוט, יכול להיות מאלבד, במקסימום 10 שקלים ליחידה (כולל המשלוח). יש סיכוי שקיים באליאקספרס? תודה מראש.
אלו הכי טובים שמצאתי שמצאתי אבל לא במחיר שביקשת, לא מצאתי זול יותר
ק.ש.

מחפשת קישור מוצלח מניסיון בלבד לבדים לעגלת יויו וכן פגוש עור.
תודה

היי הינה זה הגיע !!! עוד מעט פסח לא? ;)
מוצר מושלם עם כל החלקים
מצד אחד הוא שואב מצד שני הוא מנפח בלונים / גלגלי ים וכו'...
יש לו עוצמה חזקה !
אין לי איתו ניסיון ארוךךך אבל עושה רושם טוב מאוד + תגובות ממש חמות מלקוחות .
תהנו!
שיווקי מניסיון!
צפה בקובץ המצורף 1889911צפה בקובץ המצורף 1889912
@אליינה גילברט

מחפשת שואב אבק קומפקטי, עוצמתי, עם סוללה חזקה
תודה.

@דוד פרידמן השני בקשר למייבש שהעלית שם
רציתי לשאול איזה שקע הזמנת כי הפער ביניהם הוא משמעותי
ואיך זה באמת עובד ?
ומה הגודל שלו באמת ?
תודה רבה
סליחה על העיכוב, רק עכשיו ראיתי ששאלת.
שקע EU כמובן.
הפער באמת לא מוסבר,
כדאי לחפש קישורים משתלמים יותר בתחתית העמוד,
המחירים כל הזמן עולים ויורדים. (אני קניתי ב17.8$ (14.7$ אחרי קופונים), עכשיו הקישור ההוא על 35$...)
זה בעצם סוג של מפזר חום קטן, שפתח כניסת האויר שלו נמצא בצד המכשיר,
והאויר החם והיבש יוצא מלמטה - לתוך התא שבו הבגדים, על קולבים.
בתחתית התא יש חורים, מהם האויר יוצא החוצה. (כך שזה גם מחמם את החדר. נחמד!)
בתוך הבד יש מקום ל5 קולבים, בכל אופן צריך להיות מרווח בין הבגדים, כדי שהאוויר יוכל לעבור.
להשתמש בקולב עם קצה מתכת, בפעם הראשונה שמנו קולב מפלסטיק, החום ריכך אותו והוא נפל מהתפסן.
צריך למצוא מקום לתלות את המכשיר, הוא מגיע בלי סטנד,
וזה לא נראה לי רעיון טוב לתלות אותו בתוך הארון על מוט התליה (בגלל הלחות)...
בסוף הגבהתי את הסטנדר שלי עד למקסימום, ותלינו אותו על המוט העליון.
המכשיר בערך בגודל של קופסת מצות יד, יש לו תא פנימי לאכסון הבד של תא הייבוש.
תוך שעה 3 הבגדים שהיו תלויים באמצע היו יבשים לגמרי, אלו שבצדדים היו לחים עדיין.

מחפשת זול יותר, אבל תודה בכל אופן שטרחת לחפש!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה