אני רוצה להזמין וזה כל הזמן כותב שגיאת מערכת
יש מה לעשות?

מחפשת קישור למזרן שיתאים לעגלת בוגבו פוקס קאב במצב טיולון,
יש למישהו?

יש קישור לכדורגל? משהו טוב שיחזיק מעמד?

ניתן כיום להטעין מחשבים עם שקע הטייפ-סי הקיים, אך שמעתי שנצרך לזה ראש מטען מיוחד ועוצמתי ממה שמטעין טלפונים.
מישהו מכיר? עם המלצות!
תודה!

ניתן כיום להטעין מחשבים עם שקע הטייפ-סי הקיים, אך שמעתי שנצרך לזה ראש מטען מיוחד ועוצמתי ממה שמטעין טלפונים.
מישהו מכיר? עם המלצות!
תודה!
אתה יכול לבדוק כמה וואט המחשב שלך צריך? (בדרך כלל כתוב על המטען המקורי או בתיאור המחשב)

מומלץ לקרוא בקשות כדי לא להטריח סתם...
כדאי לקרוא בקשות של אחרים כדי לא לשים דברים לא תואמים שמטריחים.....

מחפשת עניבות לילדים ( לא קשור כמו אלו )

מחפשת קישור לחלקי חילוף, ובייחוד לפילטר, עבור דרימי X40.
אשמח לקישור ממישהו שהזמין, הגיע מוצר איכותי, ועובד טוב עם המכשיר.
תודה!
@אוספה
אלו מומלצים - לא מניסיון שלי אבל עם הרבה הזמנות מישראלים!
חלקי חילוף לשואב שוטף dreame x40
מאות הזמנות מישראלים
🇮🇱

צפה בקובץ המצורף 1920813
ק.ש.
ק.ש.

אודה לקבלת קישור לסל בסגנון הזה בגודל 10*5 נמוך ורחב,תודה
1742414147685.png

אני יכול לשאול מה הייתם עושים במצב שלי?
עשיתי הזמנה מעלי אקספרס הכל הגיע חוץ מ-1
והחנות ביטלה את ההזמנה אבל עד עכשיו לא קיבלתי את הכסף

פניתי אל שירות לקוחות שלא מרגיש כמו בן אדם אמיתי ויותר כמו רובוט שאמר ששלחו את הכסף ולבדוק עם הבנק אבל שום סכום לא נכנס לבנק
בעבר גם לי היה משהו דומה ושבדקתי לא מצאתי אבל שחיפשתי בכל החברות האשרי שלי מצאתי שיש לי החזר בכרטיס אחר ממה שאני רגיל להזמין שבאמת עשיתי בו את ההזמנה
כדי לבדוק טוב

מומלץ לקרוא בקשות כדי לא להטריח סתם...

כדאי לקרוא בקשות של אחרים כדי לא לשים דברים לא תואמים שמטריחים.....
חשבתי שחיפשת ללא קשירה אלא מוכנות עם גומי

בכל מקרה יש רצון לעזור ואני קורא כל מילה ניתן להגיב כראוי ולא בצורה מזלזלת כזו

לתשומת לבך

אשמח לקישור של מכשיר שפיסול פנים ולסנטר כפול

יש כאן כמה סוגים תראי בדיוק מה מתאים לך למה שאת צריכה בדיוק

דירוגים ומספר קניות גבוה!

ק.ש.

מחפשת,
1. סדין וציפה לכרית צבע תכלת חלק - כותנה סאטן, או טריקו לייקרה- מידות 120*200*30
2. סדין וציפה לכרית מקושקש,צבעים חמים מידות וסוג בד כנל
לזוג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה