אני מעוניין לקנות את הסוודר הזה,
אלא שלשתי הקישורים אין דירוגים וביקורות.
איזה מבין שניהם נראה אמין יותר?
או שיש למישהו קישור אמין [וזול יותר] למוצר הזה

צפה בקובץ המצורף 1927719
איך זה?

ק.ש.

אני מחפשת תיק אוכל לילד לחיידר
שלובשים על הצוואר לא עם כתפיות,
לא פו הדוב או מיקמאוס סגנון חלק
תודה מראש
לא יודעת אם זה הסגנון שאת אוהבת
אבל הוא מהמם מנסיון!
ק.ש. מנסיון

תיק לתפילין אשמח להמלצות
אני הייתי עם תיק מפה עד לפני חצי שנה

החזיק מעמד יפה כ3 שנים

ק.ש. מניסיון

אני צריכהבבקשה קישורים למכשירי אינהלציה לילדים- משהוא איכותי ואם יש מישהוא שיכול להמליץ מניסיון- עדיף

אני צריכהבבקשה קישורים למכשירי אינהלציה לילדים- משהוא איכותי ואם יש מישהוא שיכול להמליץ מניסיון- עדיף
קחי 3 סוגי מכשירי אינהלציה הכי מומלצים! מאוד זולים!!!

ק.ש.

מחפש בד לוכד לכלוך מותאם לכסא תינוק כמו בתמונה
1742541579715.png

מחפשת מזרן לטיולון סייבקס ביזי
הבנתי שהרגילים לא מתלבשים עליה
עדיף מטימו/עלי משהו לא יקר...

@פנינה ריימונד שאלה בנוגע להמלצה כאן
בקישור היקר יותר מצאתי אפשרות לקופסה של שלוש מגירות איחסון במקום ארבע.
בקישור של ה15 ש"ח לא מצאתי, יש להם?

אם יש של שתי מגירות בכלל יהיה מעולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה