תודה
יש לך מושג מה הכי איכותי?קיים אולי מכסף אמיתי אבל בצבע זהב?
הכי איכותי- לא יודעת, זה לא מנסיון.
הקישורים הבאים עם סימון שמבטיח כסף 925:
1743065407791.png

ק.ש.

תוכלו למצוא לי באלי אקספרס חלק תחתון שמתאים לשמלה הזאת(השמלה הורודה) לתינוקת בת חצי שנה

1743083608202.png

אותו רעיון כמו זה
1743083649941.png

שלום אני רוצה ידיות [פשוטות] לארונות שבמטבח
אבל לא כ"כ הסתדרתי עם הס"מ
אם מישהו יכול לעזור לי אני מאוד אשמח

@הנגיד
לפי מה שראיתי זה כך:
יש 2 סוגים 1. חלול בתוכו 2. מלא בתוכו (כנראה קצת יותר כבד - והראיה זה המחיר)
ושולח לך את המידות אורך,
יש 2 מידות שרשומות לך
1. האורך לא כולל הידיות (אלא רק את החור - מרווח)
2. האורך הכולל מתחילת הידית עד סופה (ולא רק את המרווח)
1743089534760.png

מקווה שעזרתי ואם משהו לא מובן אשמח לעזור עוד😍

אשמח
מאוד שתיכנסי דרך הקישור ⬇⬇ וארוויח משהו מקנייתך (את לא משלמת יותר אם את נכנסת דרכי...)

ק.ש.

תוכלו למצוא לי באלי אקספרס חלק תחתון שמתאים לשמלה הזאת(השמלה הורודה) לתינוקת בת חצי שנה​

צפה בקובץ המצורף 1933268

אותו רעיון כמו זה
צפה בקובץ המצורף 1933269
סיכוי קלוש למצוא בגוון הזה בדיוק
בפרט שלא תמיד הגוון שנראה באתר דומה למציאות
הייתי ממליצה לך על לבן
ק.ש

תוכלו למצוא לי באלי אקספרס חלק תחתון שמתאים לשמלה הזאת(השמלה הורודה) לתינוקת בת חצי שנה​

צפה בקובץ המצורף 1933268

אותו רעיון כמו זה
צפה בקובץ המצורף 1933269
הייתי מזמינה את הסט הימני
ואם הורוד שם לא מתאים משתמשת בלבן
1743092681129.png

ק.ש

אשמח לקישור לשעון יד לבן 12
שעון איכותי וטוב
יש לי ולבן שלי כבר כמה שנים- מאוד ממליץ!

איכותי מאוד וזול!!!

ק.ש. מניסיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה