זה מבחר אינסופי תנסי למקד,
מה התקציב? מה המרחקים? מותג רשמי? ועוד...
תקציב סביבות 50 ש"ח
מרחק עד 100 מטר.
ממש לא מותג רשמי..
לא בוער חי משו מטורף רק שיהיה סאונד טוב.

תקציב סביבות 50 ש"ח
מרחק עד 100 מטר.
ממש לא מותג רשמי..
לא בוער חי משו מטורף רק שיהיה סאונד טוב.
חיפשתי לפי כמות הזמנות ודירוג גבוה ומצאתי אותו
עם דירוג מאוד מאוד גבוה של 4.9 420 חוות דעת ౹מעל 2,000+ הזמנות
הוא עולה כעת במבצע 70 ש"ח לשתי מיקרופונים כולל משלוח חינם
אני ראיתי בביקורות דברים טובים - וממליץ לך לעבור על הביקורות והתמונות שזה צד מכריע לקניות באלי אקספרס

1743276780914.png

ק.ש.

אפשר קישור לתיק איחסון למקרן הזה?
בבקשה מגוון תיקי אחסון תואמים זולים מאוד

לי יש את האחרון איכותי ביותר!

ק.ש. האחרון גם מניסיון

מחפש קישור לרובה כדורי ג'לי (משהו שעובר במכס) תודה רבה
לי יש לינק לאקדח ורובה שהזמנתי לאבות ובנים ושניהם עברו לי בלא בעיה

מהרובה הזמתי 3 פריטים בזמנים שונים- דרך אגב איכותי ביותר וברמה גבוהה!

לינק גם לכדורי ג'לי

ק.ש. מניסיון

מחפשת כבל כזה לבוקסה.
וגם מיקרופון אלחוטי אכותי שיתחבר לי לבוקסהצפה בקובץ המצורף 1934123
תראי אם אלו מתאימים- זול ממש וחברות מעולות!

ק.ש.

היא רוצה חוט מאוד מסויים שכל ראש זה חיבור אחר

מחפשת שאב קטן נטען עם מפוח
מה עם זה? (מומלץ מאוד)
ויש לך גם את זה
עם דירוג גבוה מאוד 4.8 934 חוות דעת ౹מעל 5,000+ הזמנות

ק.ש.
ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה