המלצה על קופסא מחולקת לארגון כבלים- לא משהו פיצפון
יש?

ק''ש

תודה רבה על החיפוש, מעריכה.
אבל זה פחות מה שחיפשתי.
אני רוצה ליצור 2 מגירות לנעליים- מתחת לתליה.
מגירות שממש יתפסו את כל רוחב ועומק המדף

הדוגמא הזאת, שהעלתה @פנינה ריימונד , הכי קרובה למה שחיפשתי:

אם כי קצת גבוהה ולא נראית מספיק רחבה להכיל מספיק נעליים. (זו מגירה או קופסא שנפתחת מלמעלה?)
ופחות אהבתי שזה שקוף ורואים.

חשבתי משהו לעצמי ויאמרו לי חכמי וחכמות השרשור את דעתם/ן:
אני אישית אוהב למצוא את המוצרים שלי באלי לבד, כי יש לי את הג'וקים שלי מה בדיוק אני רוצה ועל מי אני סומך וכו' וכו' וכו'
אך מצד שני חשבתי לי שאולי אני אוכל לפרסם כאן קישור של משהו שאני רוצה ומישהו מפה "יתרגם" אותו לקישור מותאם אישית ככה שהוא יקבל כמה אחוזים על זה. זה נהנה וזה אין חסר
אני כמובן אעשה את זה בהתנדבות ואני לא מצפה לתמורה...
מה דעתכם?

אני אישית אוהב למצוא את המוצרים שלי באלי לבד, כי יש לי את הג'וקים שלי מה בדיוק אני רוצה ועל מי אני סומך וכו' וכו' וכו'
אך מצד שני חשבתי לי שאולי אני אוכל לפרסם כאן קישור של משהו שאני רוצה ומישהו מפה "יתרגם" אותו לקישור מותאם אישית ככה שהוא יקבל כמה אחוזים על זה. זה נהנה וזה אין חסר
מה דעתכם?
בכיף אדרבה!
-תודה על החשיבה....
בהחלט @נושא בעול ;)

הדוגמא הזאת, שהעלתה @פנינה ריימונד , הכי קרובה למה שחיפשתי:
אם כי קצת גבוהה ולא נראית מספיק רחבה להכיל מספיק נעליים. (זו מגירה או קופסא שנפתחת מלמעלה?)
ופחות אהבתי שזה שקוף ורואים.
לנעליים יש פתרונות אחסון ספציפיים:

אמת, זה בד"כ שקוף כדי שיתאפשר לראות מה יש בפנים
כאן יש לבן- הדירוג קצת נמוך אבל לא הבנתי מה תלונות הלקוחות

יש פתרונות אחסון נוספים

ק.ש.

מה דעתכם?
מציינת לשבח אנשים שחושבים כך.
יש הרבה ששולחים לי המלצות במקום לפרסם בעצמם, אני מעריכה את זה מאוד.
רק נשאר לך לבחור למי :)

לדעתי כל פעם שירצה להזמין יעלה ומי שיזכה לראות ראשון ולהנפיק לו קישור ירוויח

כל אחד מאתנו זמין בזמנים אחרים, ככה גם לא נעכב אותו בעת הזמנה

@נושא בעול יישר כח!

מציינת לשבח אנשים שחושבים כך.
יש הרבה ששולחים לי המלצות במקום לפרסם בעצמם, אני מעריכה את זה מאוד.
רק נשאר לך לבחור למי :)
ממש כך!
יש פה ניקים שניכר עליהם שהם משקיעים בחיפוש וחשיבה...
נכון שיש עמלה בצד וגם קנסות לפעמים;)
אבל אל תחשבו שאנשים עושים פה משכורת! מדבר על עצמי
אחרי הכל יש פה השקעה
וזה מחמם את הלב לראות לקוחות/ אנשים שחושבים עלינו!

בבקשה תראי אם זה מתאים לך

וזה ממש איכותי אפשר לבקש מהמוכר ללא רדיו/וידאו

ק.ש. האחרון מניסיון
@נתוש1212
מעדיפה פחות מסך מגע
יודעת שנהרס מהר

לנעליים יש פתרונות אחסון ספציפיים:

אמת, זה בד"כ שקוף כדי שיתאפשר לראות מה יש בפנים
כאן יש לבן- הדירוג קצת נמוך אבל לא הבנתי מה תלונות הלקוחות

יש פתרונות אחסון נוספים

ק.ש.
לפני שכתבתי פה, חרשתי על הפתרונות שמיועדים לנעליים שמציע עליאקספרס,
כולם מהווים פתרון כארון נוסף בחדר, וזה לא טוב לי....
(לכן לא כתבתי בהתחלה שזה עבור נעליים כדי לא להגביל את החשיבה והחיפוש לפתרונות הנ"ל...)

מחפשת משהו שיהיה ישר בתוך הארון, ויעזור לי לנצל את החלל שמתחת לתליה בצורה מירבית...

בעבר העליתן לכאן קישורים של ארזי אחסון לבגדים.
עשויים מבד, עם רוכסן.
אשמח שוב לקישורים אלו.
תודה!

עשויים מבד, עם רוכסן.
אשמח שוב לקישורים אלו.
תודה!
הזמנתי בעבר אחד כזה ולא מוצאת את הקישור, שמה לך כמה דומים וטובים: (אני ממש נהנית מזה!)
ק.ש.

עשויים מבד, עם רוכסן.
אשמח שוב לקישורים אלו.
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה