מכונת תספורת מומלצת בעבר ראיתי הרבה דיונים מה יצא למעיישה הכי מומלץ מנסיון

מכונת תספורת מומלצת בעבר ראיתי הרבה דיונים מה יצא למעיישה הכי מומלץ מנסיון
לי יש מניסיון מוצלח!!!!
הודו לי עליה המון!

מכונת תספורת ממש מקצועית נקנתה בהמלצת ספר
במחיר מצחיק עוד תודו לי על זה....
s.click.aliexpress.com

Youpin הריבה שיער קליפר המקצועי חשמלי גוזם לגברים עם LED מסך רחיץ נטענת גברים חזק כוח פלדת ראש - AliExpress 6

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
ק.ש. מניסיון.

נערך לאחרונה ב:
מגוון יוקרתי ואיכותי
קש
זה שביר? הבנתי שצלחות קורל הם לא שבירות, זה דומה לזה? או שזה כמו הסטים של בריליאנט שהם מאוד שבירות, אשמח מאוד למידע בעניין

זה שביר? הבנתי שצלחות קורל הם לא שבירות, זה דומה לזה? או שזה כמו הסטים של בריליאנט שהם מאוד שבירות, אשמח מאוד למידע בעניין
כת' שזה מלמין
לצלחות מלמין יש מראה של קרמיקה אבל הן לא שבירות ועמידות מאד

בעל הבית השתגע
נגן ב49 שח

נגן זהה ב180 שח...
נראה שזה באג כלשהו בעלי

ק''ש מניסיון
גם אצלי לא זמין

מה יותר מומלץ?
השני או השלישי? (הראשון נגמר)
אני רוצה להזמין לגמ"ח ויש ממש הבדל במחיר של שתיהם
שניהם מאוד מומלצים ע''י הקונים אבל ההבדל המרכזי בין השניים שזה ההבדל במחיר הוא שהשני על הטענה והשלישי על חשמל

תעשה את השיקול שלך מה האנשים יעדיפו, יש יתרונות וחסרונות לכל אחד מהם

זה כשר?
אם אני לא שמה בזה סים אז אין אינטרנט או דרך לפרוץ את זה?
ויש בזה מצלמה?
יש וויפי
אפשר לחסום עם קיידרואיד
יש מצלמה
כרגע כל זה לא רלוונטי כי זה לא נשלח לישראל
כשיחזור-אעדכן בל''נ

אשמח לקבל קישור מניסיון
לשעון גברים עדין עם רצועת רשת ממתכת
משהו איכותי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה