אוקיי
מה עם זאת ?
כעת במבצע + דירוג גבוה מאוד מאוד של 4.9 ומעל 5,000 הזמנות (ובטווח מחיר שרצית) + משלוח חינם
לחצו כאן למעבר לקישור
צפה בקובץ המצורף 1940882

ק.ש.
אחת מה2 ששמתי עין. יש לך אפשרות הודעה למוכר? כי אצלי אין.
1744058681931.png

מה ההבדלים בינהם בגדול?

קורקינט חשמלית מאלי אקספרס מגיעה ל85 קמ''ש ב750 ש''ח ,שווה לקנות? לא יהיה בעיות עם המכס? לא יתקעו את זה בגלל הקמ''ש הגבוה? זה אמין ואיכותי?

קורקינט חשמלית מאלי אקספרס מגיעה ל85 קמ''ש ב750 ש''ח ,שווה לקנות? לא יהיה בעיות עם המכס? לא יתקעו את זה בגלל הקמ''ש הגבוה? זה אמין ואיכותי?
כדאי לבדוק טוב טוב לפני שהמוכר אמין
ואם יש קניות ותגובות

בגדול ה 235 דגם יותר חדש ומתקדם עם סוללה יותר חזקה ועוד

שימי לב שבלינק הראשון ישנם 2 דגמים 215 ו225. האחרון יותר חדש אך כאמור ה235 הוא המתקדם יותר עם כניסת טייפ סי ועוד
אתה יודע להגיד לי מה ההבדלים בין 215 ל105?
צאט גיפיטי כותב לי של105 אין 4G אבל באלי אקספרס כתוב שכן

אני רוצה כזה בדיוק למידה של ילד בן שנה
כרגע מצאתי רק יותר גדול
תודה מראש

1744070107326.png

כרגע מצאתי רק יותר גדול
תודה מראש

צפה בקובץ המצורף 1941045
@סטודיו שלוש נקודות
מה עם זה?
תיכנסי לקישור ותראי את החולצה שאת מחפשת
ק.ש.

כרגע מצאתי רק יותר גדול
תודה מראש

צפה בקובץ המצורף 1941045
בשורה השניה יש לך את הסריג.
ק.ש.

אתה יודע להגיד לי מה ההבדלים בין 215 ל105?
צאט גיפיטי כותב לי של105 אין 4G אבל באלי אקספרס כתוב שכן
ההבדל העיקרי בניהם זה ברזולוציה של המסך. בנוקיה 215 היא כפולה באיכות

אם תחליטי ללכת על ה 105 קחי לינק זול מאוד

ק.ש.

שלום וברכה,
אשמח לקישור לתיק שתולים על הצוואר
בצבע שחור / גינס /כחול / אפור לבנים .
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה