מחפשת קישורים לפיג'מה לגבר נעימה שרוול קצר ומכנס ארוך

@פנינה ריימונד
לפני כמה ימים העלית קישורים לטפט של צדפים וגם עוד משהו
אני לא מוצאת אותם
יש מצב להפנייה אליהם?

אחרי 3 שנים בדירה, הסכמתי לעצמי להשקיע בטפט אבנים :)
במיוחד לאחר שמיקמנו את הריהוט בצורה אחרת - תודה ל @ליבה ארזי האלופה על הייעוץ! [שיתוף בע"ה בקרוב]

הדבק חזק, המראה- יפה מאוד, תלת ממדי לחלוטין, אני ממליצה לגזור את הקצוות כדי שה"אבנים" יתחברו זו לזו בטבעיות
[אנחנו לא עשינו את זה, לקח זמן עד שהגענו למסקנה]

פינת האוכל שלנו הפכה לפינה של שלווה וכיף!! מרגישים את זה, באמת!
%D7%98%D7%A4%D7%98-%D7%90%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%9D-jpg.1944164
%D7%98%D7%A4%D7%98-%D7%90%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%9D-3d-jpg.1944166

שיווקי מניסיון מוצלח

ובסוגריים,
בתור מעצבת בתים אני ממליצה על אלו למראה מודרני, אצלי העיצוב בסגנון כפרי/ וינטאג'
H548e3d9a78814d638ac0c3d46f4e7193O.jpg
S95df827580bb469dad371dc08d31185fL.jpg

פיג'מה דק ארוך ב-15 שקל

כיבסתי והלבשתי לו הלילה בפעם הראשונה, אחרי שמזג האוויר חזר להיות אביבי...
פשוט בונבון!
צבעים יפים, גזרה יפה, בד דק וממש מתאים גם לקיץ
[זה אחרי שהשתולל קצת ;) ]
פיז'מה.JPG'מה.JPG

ק.ש. מניסיון מוצלח מאוד :)
בגדול- כאן את יכולה לראות כל מה שהעליתי באשכול הזה :)
תתחדשי

אם יש למישהו קישור לבובה אמיתית מנסיון

לא מניסיון לכן מעלה לך כאן אך הכי מומלצים וגם כאן באתר מלא קנו אותם וממש מרוצים

אני רוצה לקנות כמה וכמה דברים, אשמח לעיון :)
אני מחלקת לכמה הודעות....
אשמח לקישורים כמה שיותר זולים
1. בקבוק לסבון ידיים לכיור, לא מאד גבוה משהו יפה,

2. כלי איסטטי לאיסוף פסולת שנמצא בתוך הכיור - רק אם זה נראה יפה...

3. מתלה שנתלה על דלת של ארון מטבח למגבות אבל שהמגבת פרוסה עליו לכל הרוחב
מה שראיתי עד עכשיו, שהמגבת מקופלת ברוחב ל 2 שזה יכנס או שהיא מתכווצת כזה כדי שהכל יכנס
לא ראיתי יותר רחב

4. מתקן לשקיות טוב ולא גדול שלא יתפוס מקום

המשך
5. לא יודעת אם יש אבל כלי לפרחים שתולים מתלה על הקיר ואז הוא נתלה באויר כזה - לא יודעת להסביר.... אם צריך אחפש תמונה, אבל לא משהו קטן ממש אלא משהו עם גודל משמעותי

6. מתקן למשחות שיניים שקוף עם הדבקה או ואקום חזק, כלי שמכניסים בתוכו יש לי ואני לא אוהבת שנוזל לתוך הכלי המים

7. כלי להוצאת דברים מהתנור - מסיליקון כזה בצבע שחור ולא מגושם

8. שקיות לאחסון בגדים - חורף, קיץ וכו', אשמח לכמה גדלים

9. כלי מנירוסטה שאפשר להניח על אמגזית ולחמם מים וכו' לקפה כשיוצאים לשטח

10. קליפס למגבות - אבל שהלולאה תהיה כמה שיותר ארוכה - כלומר שהחוט יהיה ארוך עד שמגיע לקליפס

11. מתקן יפה לנייר טואלט שתולים על הקיר - יש כזה דבר יפה ? :)

מאמינה שיהיו לי עוד דברים, אעלה כשאזכר

3. מתלה שנתלה על דלת של ארון מטבח למגבות אבל שהמגבת פרוסה עליו לכל הרוחב
מה שראיתי עד עכשיו, שהמגבת מקופלת ברוחב ל 2 שזה יכנס או שהיא מתכווצת כזה כדי שהכל יכנס
לא ראיתי יותר רחב
קחי את הארוך

ק.ש.

5. לא יודעת אם יש אבל כלי לפרחים שתולים מתלה על הקיר ואז הוא נתלה באויר כזה - לא יודעת להסביר.... אם צריך אחפש תמונה, אבל לא משהו קטן ממש אלא משהו עם גודל משמעותי
יש סגנונות כאלו

ק.ש.

10. קליפס למגבות - אבל שהלולאה תהיה כמה שיותר ארוכה - כלומר שהחוט יהיה ארוך עד שמגיע לקליפס
בבקשה- זיהו זה האחרון את 11 העליתי ראשון כי היה לי מניסיון

מקווה שהועלתי וקלעתי לטעמך :)

ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה