אשמח לקבל קישור לכבל Type-C המיועד להטענת מחשב.
הכבל אמור להתחיל ולהסתיים באותה יציאה, ולתמוך מינימום ב65W, עדיפות ל100W.
תודה רבה!

אשמח להמלצה מנסיון לסטיק בכזה סגנון...
1748555712071.png

אשמח לקבל קישור לכבל Type-C המיועד להטענת מחשב.
הכבל אמור להתחיל ולהסתיים באותה יציאה, ולתמוך מינימום ב65W, עדיפות ל100W.
תודה רבה!
בבקשה כמה לינקים של 100W לינקים עם מכירות ודירוג מטורף!

חברות מוכרות ומצויינות!

ק.ש.

הי
אודה לקבלת קישורים לנעלי בנות שבת בצבע צהוב בהיר מידות 23 , 25
כמובן לא משהו יקר
עוד נעל..
ק.ש.

מה ההבדל בין שתי הסוגים ששם?
כתוב גרסה משודרגת- לא מצליח לברר במה השדרוג

בחוות הדעת לקוחות שקנו אותה מציינים שזה ללא שינוי אפילו בקופסה רק מדבקה

לא הייתי משקיע עליה

אשמח להמלצה מנסיון לסטיק בכזה סגנון...
צפה בקובץ המצורף 1977380
יש את זה שאני ממליץ עליו רבות אני אישית משתמש בו ברגע זה ומכרתי ממנו הרבה
אני משתמש בזה ומכרתי עוד כמה לחברים ומשפחה
נוח קומפקטי וקליטה טובה
ק.ש מנסיון אישי רב

שלום.
מחפשת קישור לקופסאות מתכת עם אפשרות למיתוג
או שקיות אורגנזה עם מיתוג
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה