מניסיון לצערי אין לי אבל מעלה לך את הכי מומלצות שמצאתי

זאת מטורפת

בתמונות בצד נראה שיש אפשרות לבחור גם 4K. אבל בפועל זה נותן לרכישה רק את ה1080. איך בוחרים 4K?

כמו"כ נראה שזה מגיע עם חצובה, על אנשים כותבים שם שזה מגיע ללא החצובה. האם יש דרך לבדוק את זה, או לחילופין האם היכן יש לרכוש חצובה בנפרד?

בנוסף האם יש כאלו דברים לחיבור על ידי בלוטוס או אלחוטי ולא על ידי חוט?

@נתוש1212 , מחפשת כזה דיסקאונקי בצורת אורגנית
בקישור יש כמה יח' בודדות , אני צריכה לפחות 40 במחיר זול ובמשלוח מהיר
תודה רבה
בבקשה פה יש מומלצים וזמין הרבה
ק.ש.

תודה רבה
זה הכי זול שמצאתי, כי זה פחות מג'יגה
ויש בקישור הזה גם הנחות
1749380392586.png

בתמונות בצד נראה שיש אפשרות לבחור גם 4K. אבל בפועל זה נותן לרכישה רק את ה1080. איך בוחרים 4K?

כמו"כ נראה שזה מגיע עם חצובה, על אנשים כותבים שם שזה מגיע ללא החצובה. האם יש דרך לבדוק את זה, או לחילופין האם היכן יש לרכוש חצובה בנפרד?

בנוסף האם יש כאלו דברים לחיבור על ידי בלוטוס או אלחוטי ולא על ידי חוט?
מוכר שקרן

כאן יש אפשרות לבחור K4 בזול

וכאן יש אפשרות עם חצובה

ק.ש.

תודה רבה
תראי כאן 5 בחבילה ב29 ש''ח ומשלוח צ'ויס

ק.ש.

אשמח להמלצה על אוזניות בלוטוס מעולות עד 50 ש"ח
אלו זולים במיוחד
ואלו מומלצות מניסיון של כמעט שנתיים
ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה