ראיתי שהמליצו כאן על קודן לדלת.
זה אמין מספיק? איך מתקינים את זה?

רק 7 זה זמין להזמין לי , 8 כבר לא
יש קופונים אולי?
לי זמין מעל 1000

מוזר

יש קופונים בשרשור המתאים, תבדקי מה פעיל

זה פעיל מעל 230 IFP6SMV

לי זמין מעל 1000

מוזר

יש קופונים בשרשור המתאים, תבדקי מה פעיל

זה פעיל מעל 230 IFP6SMV

הזמנתי והשתמשתי בקופון
תודה רבה

אשמח לקישור מנסיון
לנגן (אוזניות )איכותיות לבריכה,
עדיף לאוזנייה שנכנסת לאוזן ולא רק סביב

תודה רבה

חבר שלי ביקש לברר אם מישו יוכל להמליץ לו על ציפוי חלונות לרכב:
אני מעונין לעשות ציפוי שמגן משמש בתקופה זו זה נצרך מאוד, דא עקא זה אבסורד שכל הרכב שלי שווה כ10.000 ועל ציפוי חצי קדמי בציפוי שקוף (שרק זה חוקי) מבקשים 2000 ש"ח! 20 אחוז משווי הרכב..
מי יודע על מישהו זול יותר ואיכותי?
האם יש באלי משו איכותי וזול ?

מוכר שקרן

כאן יש אפשרות לבחור K4 בזול

וכאן יש אפשרות עם חצובה

ק.ש.

זה אותו מחיר כמו הקישור הראשון למצלמה 1080P, אלא שבקישור הראשון ניתן לקנות רק את 1080P וכאן במחיר של 9י 3 לקנות 4K.
מדוע אתה חושב שזה מוכר יותר אמין? לקישור הראשון יש דירוג גבוה יותר, וגם 5000 מכירות ביחס ל1000 למוכר הנוכחי.

זה אותו מחיר כמו הקישור הראשון למצלמה 1080P, אלא שבקישור הראשון ניתן לקנות רק את 1080P וכאן במחיר של 9י 3 לקנות 4K.
מדוע אתה חושב שזה מוכר יותר אמין? לקישור הראשון יש דירוג גבוה יותר, וגם 5000 מכירות ביחס ל1000 למוכר הנוכחי.
בלינק הראשון שהעליתי אין K4 ולכן המחיר זול בהרבה

אם אתה מעונין בל4 צריך לשלם יותר. אם 1080 תלך על הראשון הוא זול

יש קישור למשחק הזה של הילדים להיט חדש?
ספרילה כזו שנכנס אחד בתוך השני?

מחפש מייבש שיער איכותי (פן שיער) וזול מהמלצות אישיות בלבד.
תודה.

מחפשת סגנון כזה
1749457660936.png

אבל שאוכל להדפיס עיצוב שלי
קיים דבר כזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה