@נתוש1212
אפשר קישור לטלפון כשר נוקיה אבל בלי משחקים ומשהו טוב?
יש משהו גם טוב לא נוקיה?
העליתי לך בעבר, אני לא מכיר ללא משחקים- אין שם ועדת רבנים

אם אפשר קישור לאוזניות רגילות איכותיות וזולות.
תודה רבה
בבקשה מגוון מומלצים! רבי מכר!

ק.ש.

שלום וברכה
האם מישהו פה הזמין אי פעם סמארטפון מעלי אקספרס?

אשמח לקבל המלצה האם ומה להזמין עבור אימי.
תודה
אני קניתי מיני סמארטפון, עובד טוב אבל לא יכול להכיל הרבה, אם יש עומס הוא קורס (אין מקום לאפליקציות כמעט ומחמם במהירות, אם זה רק לשיחות ואפליקציות בודדות ודברים קצרים יכול להתאים)
ק.ש.

אשמח לקישור של אוטו שלט לילדים
ק.ש.

אם אפשר קישור לאוזניות רגילות איכותיות וזולות.
תודה רבה

תאורה בהשראה לגו יש כזה דבר?
אקססוריז לחדר -לגו
תודה מראש!
ק.ש.

בבקשה מניסיון מוצלח מאוד!

מי שלא קנה את המכונית על שלט הזו במחיר הזה לילד שלו פשוט פרייאררררר

מומלצת ואיכותית! הזמנתי כבר למעלה מ15 חתיכות!

ק.ש. מניסיון

בבקשה מגוון ענק
יש גם רבי מכר...
מכוניות על שלט
עם דירוגים גבוהים במיוחד!!
מכוניות מרוץ קטנות..
מכונית פעלולים.
4X4
ק.ש.

4-5 עד 40 בערך ועדיף פחות...
אני חיפשתי בנרות לבן שלי, וחוץ מהסטים החרדיים- הכל רחב ויקר, הרוב עד מידה 3 :(
יש סטים סרוגים [חולצה+ מכנסיים] במחירים מצחיקים של 30 שקל
אולי תאהבי...

אם מעניין אותך גם חולצות- אלה היו לי בסל עד שהחלטתי שאני לא קונה במחיר כזה [אצלי זה מקסימום 20 ש"ח ;) ]

ק.ש.

אני חיפשתי בנרות לבן שלי, וחוץ מהסטים החרדיים- הכל רחב ויקר, הרוב עד מידה 3 :(
יש סטים סרוגים [חולצה+ מכנסיים] במחירים מצחיקים של 30 שקל
אולי תאהבי...

5 / 10 ש"ח באמת בדיחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה