מחפשת לינקים לביגוד לתינוקת בת 9 חודשים
יום חול ושבת
אבל פליז בדים איכותיים.

מחפשת לינקים לביגוד לתינוקת בת 9 חודשים
יום חול ושבת
אבל פליז בדים איכותיים.
קישורים לבגדים שהזמנתי לבת שלי והיו מעולים!
יום חול-
סט ג׳ינס איכותי מאד ויפה-
סט פשוט- סגנון קצת נייילון אבל נראה מהמם, ובמחיר כזה...(משתמשת בתור סט רזרבה):
סטים סגנון קרטרס- איכותי מאד!
לא כל הדגמים זמינים..
שבת-
לקחתי את הרומפר, הוא מהמם אבל הבד קצת דק...
ק.ש. מנסיון מוצלח!

מחפשת כבל איכותי למדפסת שמתחבר לללפטופ - מדפסת HP DESKJET 2080 אם זה רלוונטי ..

הצלחתי
אתם יודעים מה ההבדל בין הסוגים?
אני לא מתמצא כל כך, מה שבטוח שלמדפסת צריך עם יציאה USB 2.0 ולא USB 3.0 שלמדפסת זה חסר משמעות בדרך כלל.
עדיף לבחור Upgraded USB 2.0 מה שמצוין על זה סימון, שזה יותר פפולארי.
וכמובן למטה בוחרים את גודל הכבל לפי מטרים,
מה שכן תבדקו, שהחיבורים באמת ללטפוט הוא שטוח כמו בתמונה ולמדפסת מרובע כמו בתמונה.
נ.ב.
כמובן הכל בלי אחריות.
רק מה שנראה לי.

נערך לאחרונה ב:
אני לא מתמצא כל כך, מה שבטוח שלמדפסת צריך עם יציאה USB 2.0 ולא USB 3.0 שלמדפסת זה חסר משמעות בדרך כלל.
עדיף לבחור Upgraded USB 2.0 מה שמצוין על זה סימון, שזה יותר פפולארי.
וכמובן למטה בוחרים את גודל הכבל לפי מטרים,
מה שכן תבדקו, שהחיבורים באמת ללטפוט הוא שטוח כמו בתמונה ולמדפסת מרובע כמו בתמונה.
נ.ב.
כמובן הכל בלי אחריות.
רק מה שנראה לי.
הזמנתי, מעולה תודה בכל מקרה !

אני מחפש נרתיק למצלמת קנון G1 מארק2 האם יש קישורים עדכניים?
תודה רבה!!!!
בבקשה
ק.ש.
זה תיק יותר רציני

תודה רבה יש משהו יותר קטן ויותר מגן שלא יהיה כמו שקית? ממש תודה רבה!!!!!

אני מחפש נרתיק למצלמת קנון G1 מארק2 האם יש קישורים עדכניים?
תודה רבה!!!!
הנה מגוון קישורים עדכנים:

ק.ש.

אשמח מאד לעזרה בשני דברים- שעון קיר מרשים לגן של בנים ואחד לגן של בנות
דבר שני- אשמח מאד לדעת את השיקר הניד הזה איכותי- בתמונה מצורף- או שיש משהו יותר מומלץ-

קבצים מצורפים

• שיקר ניד.jpg
    שיקר ניד.jpg
    KB 83.7 · צפיות: 13
דבר שני- אשמח מאד לדעת את השיקר הניד הזה איכותי- בתמונה מצורף- או שיש משהו יותר מומלץ-
נראה שהשייקר די מומלץ לפי הכוכבים,
אני באופן אישי לא קונה דברים שיש להם פחות מ-4.6 כוכבים
אלו גם שייקרים עם המלצות טובות
זה פחות מומלץ אבל יש לו כמות קניות מטורפות והוא זול מאוד
ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה