י
אשמח מאד לעזרה בשני דברים- שעון קיר מרשים לגן של בנים ואחד לגן של בנות
דבר שני- אשמח מאד לדעת את השיקר הניד הזה איכותי- בתמונה מצורף- או שיש משהו יותר מומלץ-
יש את זה
ק.ש.

לא אמרתי מעולם שזה מקורי, לדעתי ודאי מזויף

אבל עובדים וזה מה שחשוב הלא כן?
גם לא עובד על מה שניסיתי תבדוק על הנפח הגדול ואדרבה עם עובד אני מאוד מעוניין תודה

שלום לכולם אשמח מאוד לקישור לנגן כשר שאפשר לבקש מהמוכר לבטל רדיו וויאיפיי..היה פה פעם קישור לא מוצאת תודה

שלום לכולם אשמח מאוד לקישור לנגן כשר שאפשר לבקש מהמוכר לבטל רדיו וויאיפיי..היה פה פעם קישור לא מוצאת תודה
כדאי לוודאות עם המוכר לפני ההזמנה
ק"ש

כדאי לוודאות עם המוכר לפני ההזמנה
ק"ש
בבקשה זה מה שחיפשת

ללא אינטרנט. רק לעדכונים לאפליקציות הקיימות במכשיר

אשמח אם אתה הולך על זה שתיכנס מפה

ק.ש.

תראה אם זה שהעליתי מתאים לך

מחפשים נגן מתקדם ללא רדיו? זה מה שחבר שלי מהכולל שמבין מאוד באלי שלח לי הבוקר! איזה יופי!!

אני חיפשתי באלי אקספרס הרבה זמן נגן לבן שלי ללא רדיו
ואחרי שדיברתי עם כמה מוכרים הציע לי אחד מהם שיש לו נגן בשבילי מחברת RUIZU נגן מצוין
שיש לו גרסה בשבילו ללא רדיו ואכן המוצר הגיע אלי והוא ללא רדיו וכמובן יש עברית מלאה.
אם אתה רוצה לפרסם את זה אז הקישור פה תדגיש שיכתבו לו בהודעה לאחר הקנייה שרוצים גרסה ללא רדיו אפשר לבקש גם ללא וידאו

מגיע מהר בערך שבועיים

ק.ש. מניסיון

מישהו מצליח למצא את הנעל הזו במידות של ילדות?
מוצאת רק כאלו שמתחיל במידה 36
ואני מתכוונת דוקא לדוגמא הזו המשולבת עם כמה צבעים

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-06-12 145456.png
    צילום מסך 2025-06-12 145456.png
    KB 594 · צפיות: 10
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
התמונה לא נפתחת אפשר קישור?

הנה
כמו הראשון מימין שהוא מתחלף -צהוב תכלת ורוד
בבקשה
פה יש את הדגם שרצית ..ממידה 28 (יש טבלת מידות)
ופה יש עוד דגמים עם מידות יותר קטנות
עוד
ק.ש.

לא, ממש ממש לא עובד יחד.
רק הלינק האמצעי זה נעלי ילדים (ואין בו את הדגם שהיא רצתה)
את צודקת :sne:
הלכתי למדוד לילד
מעניין כתוב על זה ילדים...

מחפשת קישור למנורה כזו ארוכה כמו חללית שבתוכו מים עם דגים ומחליף אורות וצבעים

בבקשה
פה יש את הדגם שרצית ..ממידה 28 (יש טבלת מידות)
ופה יש עוד דגמים עם מידות יותר קטנות
עוד
ק.ש.

לא, ממש ממש לא עובד יחד.
רק הלינק האמצעי זה נעלי ילדים (ואין בו את הדגם שהיא רצתה)
בדיוק זה הרגע מה שאני רואה ובאה לכתוב
זה מידות גדולות מ-36, של נערות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה