מצאתי לך במכירה מוקדמת!

רק 16 ש''ח!

וכאן יש אותו בזול לסוג שעם 500 חיישנים

ויש קופון מוכר קטן ALZMA86DAC1C

ק.ש.
יש קישור גם לאלקטרוני אבל איכותי?
משהו זול

מחפש שעון
-עברית
-מתאים לשחייה
-מודד מצבי ספורט שונים כולל שחיה, רכיבה, ריצה,
-עדיפות גבוהה לGPS,
-עדיפות גבוהה לזיכרון פנימי משמעותי או כניסה לכרטיס זיכרון ותמיכה במוזיקה מקומית ללא צורך באפליקציה
- בלוטוס
במחיר בין 100-250

תודה רבה!
אם יש משהו בכיוון גם אם לא עונה על כל הקריטריונים אשמח שתעלו
בבקשה מגוון מומלצים במחירים זולים!

ק.ש.

האם מומלץ להזמין מזוודה מאלי?
אין לי ניסיון עם זה רק מבדיקה מהירה הרבה מזוודות ממש יקרות שם

מעלה לך כמה זולות שמצאתי- תקבלי כיוון

ק.ש.

אני צריך פלאפון חזק [מאדדדד]
ראיתי את זה
1749768407741.png

השאלה אם הוא מספיק טוב וחזק
והאם הוא מתאים לפלאפון כשר
ואיך אני יכול לקבל מהמוכר את הגירסא בעברית

אני צריך פלאפון חזק [מאדדדד]
ראיתי את זה
צפה בקובץ המצורף 1988156
השאלה אם הוא מספיק טוב וחזק
והאם הוא מתאים לפלאפון כשר
ואיך אני יכול לקבל מהמוכר את הגירסא בעברית
לא הצלחתי למצוא בשבילך מידע עליו בכל מצב יש לך אותו כאן יותר זול אם תחליט ללכת עליו

ק.ש.

לא הצלחתי למצוא בשבילך מידע עליו בכל מצב יש לך אותו כאן יותר זול אם תחליט ללכת עליו

ק.ש.
מכיר פלאפון אחר ששורד שימוש של ילדים בו כמערך טילים מתקדם....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה