אפשר קישור?
חשוב לי סינון רעשים...
והאם סינון הרעשים טוב? היו לי אזניות סינון רעשים שלא באמת מסננות רעשים..
אין לי ניסיון ממוצר של אלי ....
לי יש תמקורי!

אפשר קישור?
חשוב לי סינון רעשים...
אם מעניין אותך יש לי דגם כזה...
בלחיצה יש סינון או הפסקה של השיר או העברה
הכל דרך האוזניות...
ק.ש.

אפשר קישור?
חשוב לי סינון רעשים...
אוזניות בלוטוס מעולות ממש!!
סינון רעשים מצוין
ק.ש. מנסיון מוצלח!

מחפשת לאמבטיה, סגנון כביסל
חלוקה של כביסה לתאים

אשמח לקישורים
תודה

מחפשת לאמבטיה, סגנון כביסל
חלוקה של כביסה לתאים

אשמח לקישורים
תודה
שימי לב לגודל -

כאן 132 ס"מ הכי גדול
S149c5b889e7f4d328f2e4a1a6dabf9db1.jpg

וכאן 110 ס"מ
Sb58f7c1f929442799858ea38e3680770E.jpg

ק.ש.

אפשר קישור?
חשוב לי סינון רעשים...
יש לי את האוזניות האלה לא ממליצה בכלל לשיחות טלפון אומנם המחיר מפתה ובארץ הוא עולה פי שתיים אבל בינתיים בכל הפעמים שהשתמשתי בהם לשיחות לא שמעו אותי ברור

זה דגם יותר מתקדם אני לא ניסיתי אבל נראה לפי חיפושים שעשיתי שזה כולל סינון רעשים
מה ששאלת הוא P20 וזה P40 וכולל סינון רעשים ללא צורך באפליקציה

ק.ש.

מדפסת שחור לבן / צבעוני
יש משהו מומלץ?

מדפסת שחור לבן / צבעוני
יש משהו מומלץ?
אלו נראות הכי נורמליות מבחינת המחיר שם

של חברת קנון

ק.ש.

אלו נראות הכי נורמליות מבחינת המחיר שם

של חברת קנון

ק.ש.
החנות לא מומלצת

אני מחפשת משהו בסגנון שבתמונה שכתוב עליו חתונה או משהו בסגנון בחנות זה עולה בסביבות 150 רוצה זול יותר

קבצים מצורפים

• שעון חתונה.jpg
    שעון חתונה.jpg
    KB 230.2 · צפיות: 12
אני מחפשת משהו בסגנון שבתמונה שכתוב עליו חתונה או משהו בסגנון בחנות זה עולה בסביבות 150 רוצה זול יותר
מזל טוב :)
ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה