אשמח לקישור לשיאומי חצי טאצ תומך כשר בעברית מנסיון בלבד!! תודה רבה!!!!!!!!!!

היי שלום לכולם

אני מחפש עטים שאני יכול לחרוט עליהם חריטה אישית - לוגו של עסק...
אשמח במיוחד לעטים בצבע עץ

בברכה

היי שלום לכולם

אני מחפש עטים שאני יכול לחרוט עליהם חריטה אישית - לוגו של עסק...
אשמח במיוחד לעטים בצבע עץ

בברכה
איך אלו?
ק.ש.

שלום
מחפשת אוזניות בלוטוס שמתאימות לשיאומי חצי טאצ
תודה

מחפשת תיק למורה גדול ומומלץ, תודה
אין לי מושג אם זה למורות...
זה מניסיון מוצלח!
יש כמה צבעים...
תיק נשים 4 חלקים נראה חומר מעולה!!!!
s.click.aliexpress.com

נשים של 4 in1 גדול קיבולת כתף תיק עור מפוצל תיקי גבירותיי 2022 אופנה חדשה ארבעה חתיכות שליח Retrotote שקיות - AliExpress 1524

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
ק.ש.

מחפשת המלצה על פלאפון דור 4 מניסיון

שלום
מחפשת אוזניות בלוטוס שמתאימות לשיאומי חצי טאצ
תודה

לכאורה זה גם מתאים לחצי טאצ
האוזניות עצמם מניסיון אישי מוצלח

ק.ש.

אני מנסה את מזלי פה אולי מישהו יכול לעזור לי
אני הרחבתי את החנות ויצא שיש 2 סוגי מרצפות וזה מאוד מפריע לאסטתיות של החנות אני מחפשת פתרון זול
אם יש פה מישהי שיש לה נסיון אם מדבקות ריצוף מאלי אקספרס אני ממש אשמח לקבל קישור כמובן מנסיון אישי

אני מנסה את מזלי פה אולי מישהו יכול לעזור לי
אני הרחבתי את החנות ויצא שיש 2 סוגי מרצפות וזה מאוד מפריע לאסטתיות של החנות אני מחפשת פתרון זול
אם יש פה מישהי שיש לה נסיון אם מדבקות ריצוף מאלי אקספרס אני ממש אשמח לקבל קישור כמובן מנסיון אישי
אין לי ניסיון
אבל יש פה רעיונות
קישורים מומלצים
תראו בתגובות יש תמונות של לקוחות...
ק.ש.

פחות לקוחות...
1751362530494.png

עוד קישור

מחפשת קישור למחזיק תג/כרטיס עובד עם קליפס. מעדיפה כזה שאפשר למתג

@פנינה ריימונד
אשמח לקישורים מומלצים למוצרים לבת מצווה
קופסאות למילוי, מזכרות וכדו׳
תודה!
עיצוב בת מצווה בקונספט כפרי:
https://s.click.aliexpress.com/e/_DBT6c7V .

והנה תמונה של לקוחה שקנתה חלק מהאביזרים:
DSC02773.jpg
ק.ש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה