רציתי את החולצה הזו שמאד משתלבת עם הסרפן שקניתי לילדונת
אבל אני מגלה שזה פוליאסטר
לא מומלץ נכון?
מעצבן
אם מישהי מוצאת לי חולצה תואמת אחרת
לבנים בגילאי 11 ו-6
אשמח מאד!!

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-07-06 111705.png
    צילום מסך 2025-07-06 111705.png
    KB 153.8 · צפיות: 12
מעונין במגן אחורי למכשיר קינג קונג מיני 3
מגוון דגמים - לא ספר (לגבר)

אני מחפש
1. מצלמת בייביסיטר עם חיבור לאפליקציה מניסיון (ועדיך אם יש גם מסך בנפרד וגם חיבור לאפליקציה)
2. תיק גב לעלייה למטוס עם גלגלים ושמכיל הכי הרבה שיש...

1. מצלמת בייביסיטר עם חיבור לאפליקציה מניסיון (ועדיך אם יש גם מסך בנפרד וגם חיבור לאפליקציה)
ללא ניסיון
אבל מומלצים
מכשירי ביבי סיטר
תבדקו שעומד בכל הפרמטרים...
הם הכי
המומלצים
ק.ש.

2. תיק גב לעלייה למטוס עם גלגלים ושמכיל הכי הרבה שיש...
תראה את אלו
מוכרים מעולים!!!!
ק.ש.

אשמח לקישור עבור קורא כרטיסים לרב קו
עם אפשרות של קריאה בויפי
תודה רבה!

איך אני מוצאת את התיק גן הזה?
אחותי שלחה לי צילום מסך ואני לא מוצאת אותו משום מה..
1751828413450.png

אשמח לקישור עבור קורא כרטיסים לרב קו
עם אפשרות של קריאה בויפי
תודה רבה!
לנו יש כזה [לא מוצאת את הקישור, אחד המוצרים הראשונים שהזמנו באלי...]
עובד כבר כמה שנים טובות

יש אותו במבצעי מארזים בחצי מחיר: [בפריטים דומים]
1751829938746.png

ק.ש.

אני צריך נגן אמין עם קליטת וייפיי, אבל עם ניתוק/ללא וידאו.
אשמח אם מישהו יוכל להביא קישור למוצר שכזה.
2 נגני MP3 מומלצים ואיכותיים!

לבקש מהמוכר ללא רדיו ווידאו

כשר מובנה ללא

ק.ש. הראשון מניסיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה