אני רוצה להזמין שוב
יש כאלו טובים אבל יותר זול עד 20 שח כולל משלוח
רק חשוב לי שיהיה חזק

אני רוצה להזמין שוב
יש כאלו טובים אבל יותר זול עד 20 שח כולל משלוח
רק חשוב לי שיהיה חזק
מצאתי ב20 ש"ח
ק.ש.
ב19
כזה ב17

שלום, אני מחפשת:
1. מתקן לאחסון שקיות אוכל/ שקיות הקפאה וכו' שאפשר לתלות אותו על קיר או על דלת הארון ולשלוף אחד אחד...
2. מתקן לתלייה על הקיר לאחסון טישו צץ רץ, (גודל הנייר- נייר מוסדי) , משהו פרקטי וקומפקטי...

מחפשת פנקס/מחברת קטנה עם כריכה של עץ או משהו שבנות יכולות לקשט לבד.
בערך 40 יחידות.
עד 4 שקל ליחידה.
יש כזה דבר?
או מופרך?

מכונת תספורת מומלצת ועובדת טוב מנסיון בלבד
מכונת תספורת איכותית
המון הודו לי עליה!!!
ק.ש.
מספריים איכותיות

שלום, אני מחפשת:
1. מתקן לאחסון שקיות אוכל/ שקיות הקפאה וכו' שאפשר לתלות אותו על קיר או על דלת הארון ולשלוף אחד אחד...
2. מתקן לתלייה על הקיר לאחסון טישו צץ רץ, (גודל הנייר- נייר מוסדי) , משהו פרקטי וקומפקטי...
אין חיה כזאת?
@אבן גזר @פנינה ריימונד @ברצי @מנסיון @blue eagle

שלום, אני מחפשת:
ק.ש.

שלום, אני מחפשת:
כמה רעיונות:
ק.ש.

תודה רבה,
כנראה לא הסברתי עד הסוף- אני מדמיינת משהו מסיליקון או משהו כזה, שנתלה על הקיר ולא תופס נפח- ואפשר להכניס שם חבילת שקיות אוכל פשוטה.
יש דבר כזה?
אשמח לקישורים...

מחפשת פנקס/מחברת קטנה עם כריכה של עץ או משהו שבנות יכולות לקשט לבד.
בערך 40 יחידות.
עד 4 שקל ליחידה.
יש כזה דבר?
או מופרך?

עם כריכה מעץ יהיו יקרות יותר...

מחברות פשוטות וקטנות שנמכרות בחבילות:
קישורים שיווקיים

כריכה קשיחה
פנקס ציור ספירלה חלק כריכה קשיחה גודל A6
5 יח' 30 ש"ח
יש שם כמות מוגבלת אז הנה קישור נוסף

מחברות חלקות A5
24 יח' 108 ש"ח
4.5 ליח'

מחברות שורה A5
10 יח' 61 ש"ח
6.1 ליח'

פנקס קטן חלק כריכה בז' 24 יח' 44 ש"ח
(1.82 ליח')

פנקס קטן שורות כריכות צבעוניות אחידות 60 יח' 112 ש"ח
(1.9 ליח')

קניתי את זה לאולם אירועים והגיע מהר ומושלם- עדיין לא הותקן
מוכר מבין עניין
ק.ש. מניסיון

שלום, אני מחפשת:
הנה שניים פשוטים:
קישורים שיווקיים

מתקן קטן לשקיות/טישו לתלייה על הקיר עד25

שקית בד רשת שטוחה נדבקת לקיר לאחסון 10-13 ש"ח
או פה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה