אני רוצה להזמין עוד מהקישור הזה וזה לא זמין , יש קישור חדש?
בבקשה קישור מומלץ
עם מגוון ענק
ק.ש

תודה , יש עוד דוגמאות?
גם לא של חיות?
תראי את אלו, וראית את ההודעה הנוספת שכתבתי?

בבקשה מגוון ענק

ק.ש.

תודה , יש עוד דוגמאות?
גם לא של חיות?
פה יש לך מגוון ענק ומגוןן.
של מוצרים / עצים וכו'
ק.ש.
אפי' מגדל האייפל
עוד מגוון יותר יקר ומומלץ

תודה , יש עוד דוגמאות?
גם לא של חיות?
בבקשה

ק.ש.

זה בעיקר חלקים אני רוצה דוגמאות לתת לילדים לבנות לבד
איזה עוד הודעה?
מיד אחרי מה שבקשת שלחתי עוד הודעה עם מלא סוגי חיות מניסיון

תודה , יש עוד דוגמאות?
גם לא של חיות?
בנוסף למה שהעלתי לכם למעלה
יש פה לגו בצורת כלי נגינה ממש חמוד אהבתי!
קישור עם המלצות!
ק.ש.

מישהו יכול לשים פה (שוב..?!) קישור ליויו סיני *מקורי* המומלץ ביותר מהמבחר של אלי מנסיון??

מישהו יכול לשים פה (שוב..?!) קישור ליויו סיני *מקורי* המומלץ ביותר מהמבחר של אלי מנסיון??
ק''ש

זה מניסיון מעולה של מלא שהזמנתי והזמינו מהלינק שלי

ויש גם את זה מקורי יותר זול גם הזמנתי כמה פעמים

ויש את אלו עם השקיק הירוק

ק.ש.

אני הזמנתי מהקישור הזה
בחרנו בצבע הסגול - גדול וטוב
ק.ש. מניסיון מוצלח.

שלום
אפשר בבקשה קישור לשעון מומלץ ואיכותי לילדה וכן לשעון לגברים

וכן לשעון לגברים
מגוון גדול
מעלה רק מומלצים
ק.ש.

אפשר בבקשה קישור לשעון מומלץ ואיכותי לילדה
בבקשה
מגוון זול
ק.ש.

שבוע טוב,
מישהו הזמין שואב שוטף מאלי אקספרס?

שלום
אפשר בבקשה קישור לשעון מומלץ ואיכותי לילדה וכן לשעון לגברים
שעון לילדה מוזלים ואיכותיים

ק.ש.

יש קישור לסרט לשיער עם אות בצבע כחול או ג'ינס?

שבוע טוב,
מישהו הזמין שואב שוטף מאלי אקספרס?
אני הזמנתי מהקישור הזה
ק.ש
יש לי קוד קופון בלעדי MIRI05
ממש מרוצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה