אני ראיתי באיזה מקום פרסום על הלינק הזה

מחיר בסיס קצת יותר זול ויוצא רק כ-₪480 ויש חוות דעת טובות מאוד עם תמונות וגם חנות מעולה עם דירוג זהב

בהזנת קופון 2YPO1KT3J0CB
וקופון BTSIL6 או ILAFF25 או PerfectD25
(אמור לצאת באזור 600 ₪ עם מיסים ועלות שחרור מהמכס)
עם מטבעות יש עוד הנחה, ממש שווה. אני גם מתלבט אם לקחת סיכון ולהזמין

ק.ש.
יבוא קורקינט חשמלי | משרד הכלכלה והתעשייה
לפי מה שכתוב שם צריך מעבדה מוסמכת לרכב
וגם לפי החוק בארץ מותר רק עד 250 וואט
אבל אני לא יודע אם אוכפים את זה

למישהו יש ניסיון עם כזה דבר
או קישור לכזה מחנות מומלצת
תודה מראש
צילום מסך 2025-08-21 130812.png

S73631685761f4b309a2f9f250e3ca373c.jpg
אני מחפש עגלת כלים משהו בסגנון הזה
אני צריך קופסא או שתיים בסביבות 500 ש"ח מומלץ עדיף מנסיון

לזה הכוונה?
קישור זול ומומלץ (רב מכר)
ק.ש.
בערך, אבל זה יוצא לי 42 ש"ח...
אשמח לקישור לפריט כזה זול ובלי עלות משלוח.

בערך, אבל זה יוצא לי 42 ש"ח...
אשמח לקישור לפריט כזה זול ובלי עלות משלוח.
זה יוצא בערך 12 ש"ח (הכי זול שראיתי עם המלצות)
ק.ש.

אני מתכוון לחשמלי משהו כמו בתמונה עדיף מנסיון
S07208019ba2346608bd85ed205e428fcO.jpg

הזמנתי טלפון נוקיה 235 לפני כמה חודשים מההמלצות פה
כעת עשינו ניוד, והטלפון נחסם לסים כשר... טענו לי בחנות שביצעתי את הניוד שזה נס שעבד עד כה (עם סים כשר כמובן), וצריך לבצע פתיחה לסים כשר - פעולה שעולה כ-100 ש"ח...
כמובן שזה מעלה משמעותית את מחיר הטלפון, אם הייתי יודעת לא בטוחה שהייתי מזמינה...
יש פה עוד כאלו שהתנסו בזה? יש פתיחה זולה יותר או חינמית?
או שיש יש דרך לעקוף?
תודה!

הזמנתי טלפון נוקיה 235 לפני כמה חודשים מההמלצות פה
כעת עשינו ניוד, והטלפון נחסם לסים כשר... טענו לי בחנות שביצעתי את הניוד שזה נס שעבד עד כה (עם סים כשר כמובן), וצריך לבצע פתיחה לסים כשר - פעולה שעולה כ-100 ש"ח...
כמובן שזה מעלה משמעותית את מחיר הטלפון, אם הייתי יודעת לא בטוחה שהייתי מזמינה...
יש פה עוד כאלו שהתנסו בזה? יש פתיחה זולה יותר או חינמית?
או שיש יש דרך לעקוף?
תודה!
אני שהעליתי את הפלאפונים הדגשתי שזה עובד עם סים כשר אך יתכן ותצטרכו עזרה מקצועית וסדר את זה
בכל מצב אפשר לנסות לומר לחברה שזה פלאפון כשר ונחסם הסים משום מה. ליתר בטחון עדיף להצטייד עם מספר איימי של נוקיה 235 כשר ואם יבקשו לתת להם אותו. בגולן טלקום זה הסתדר לי ככה כמה פעמים בעבר

למישהו יש ניסיון עם כזה דבר
או קישור לכזה מחנות מומלצת
תודה מראשצפה בקובץ המצורף 2044755
לא מניסיון תראי אם טוב

ק.ש.

באסה
הזמנתי את הקישור השני והגיע היום, רק מוט בלי כל הערכה .
ובפירוט כתוב שזה כל הערכה.
יש מה לעשות?

מחפשת המלצה לספר/ מחברת/ דפים
לסדר מתכונים
משו שיהיה הרבה דפים
ובגודל שיהיה אפשר לכתוב הרבה,
ונח לשימוש
יש למישהי המלצה על משו או ניסיון עם משהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה