יש גם מקרן שעובד על סוללות או טעינה? קטן ונגיש.

הכי זול... העדפה ל50 שקל ומעלה.
יש את המקרן הזה
שאתה מחבר למטען נייד...
ק.ש.
זה מקישור מומלץ עולה קצת יותר (הקישור למעלה פחות)

הכי זול... העדפה ל50 שקל ומעלה.
יש לך כאן 2 מקרנים זולים מאוד עם דירוג גבוה
עדין לא ברור לי לגמרי אם הם מצריכים חשמל או לא אבל מעלה בכל זאת
בגלל הניידות ושזה זול ומדורג גבוה מאוד!

ק.ש.

יש למישהו צווארון שחור של חולצה מכופתרת?
צווארון מניסיון (יש לי כמה כאלה, כמה שנים וקניתי גם לחברות)

ק.ש
וכיסוי לעדשה של מצלמת פנסוניק?

איזה סוג ?

זה המומלץ שלי מאז ומתמיד:
אני חושבת שיחסית שקוף [יש לי קישור לאטום יותר- אבל עם צורך במוט]
וילון סקוטש - ללא קידוח
בהצלחה!
ק.ש.
כמה חזק הסקוטש? לא נופל בקלות כל רגע?

מחפשת קישור לכיסוי קדמי סיליקון או ניילון כזה שנצמד לסמסונג a34 משהו איכותי שאפשר להדביק לבד

מחפשת קישור לכיסוי קדמי סיליקון או ניילון כזה שנצמד לסמסונג a34 משהו איכותי שאפשר להדביק לבד
בבקשה רבי מכר ומאוד זולים!

ק.ש.

כמה חזק הסקוטש? לא נופל בקלות כל רגע?
אין שם חוות דעת חוזרות או שליליות, לקוחות כתבו כך:

ביצועי סקוטש טובים מאוד.
הגודל מתאים בדיוק והשאיבה חזקה, אז אין חשש שהוא ייפול :)
הסקוטש חזק. חומר נוכחי. נוֹחַ.

גביע מכסף או ציפוי כסף איכותי ? יש כזה דבר למצוא?
זה הכי מעניין שמצאתי מבחינת מחיר והמלצות וגם מבחר סוגים

ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה