- הוסף לסימניות
- #23,641
יש אז תחת הקטגוריה ברז מטבחיש יותר גבוה?
תראו את זה
ק.ש.
ברז מטבח מפלדת אל-חלד עם חור יחיד לכיור קר, ברז מים עם ידית יחידה מונפשת על השולחן - AliExpress 13
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
יש אז תחת הקטגוריה ברז מטבחיש יותר גבוה?
יש אותו יותר זול ויותר מומלץ!![]()
Heißer Wasserhahn Gesicht Waschbecken Bad Wasserhähne Duschraum Zubehör Toiletten armatur Hydranten mischer Robinet Verbesserung Wassertank Reisfeld - AliExpress 13
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
מה אתם אומרים על הברז הזה?
אני לא מצליחה לראות תגובות
אין עם יותר טווח?![]()
Neue 3.5 ''Video Baby phone Nachtsicht-Sicherheits kamera 2,4g Mutter Kind 2-Wege-Audio-Talk-Video-Überwachungskamera mit Temperatur - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
לא קיים לדעתי .....אין עם יותר טווח?
(הרצון לצאת להליכה ולדעת מה קורה תוך כדי....)
פחות.. יותר אהבתי את הברז הקודם.. רק נראה שהתגובות הם רק על המשלוח..@אחות 1308
יש ברז כזה מגניב
מתכוונן עם כמה מצבי זרם
יש תגובות טובות אבל לא המון...
ק.ש.
צפה בקובץ המצורף 2049245צפה בקובץ המצורף 2049246צפה בקובץ המצורף 2049250![]()
Multifunktion aler Wasserfall Becken Wasserhahn 4 Wasser auslass modus Sprüh hahn 360 ° Drehung, heißes kaltes Wasser Waschbecken Mischbatterie für Badezimmer - AliExpress 13
הגיוניפחות.. יותר אהבתי את הברז הקודם.. רק נראה שהתגובות הם רק על המשלוח..
יש לי ברזים מעלי כבר יותר משנתיים (ולמכרים גם יותר מ4 שנים..)הגיוני
כי ברז האיכות שלו נמדדת בעיקר שעומד לאורך זמן
ואז א"א כבר להגיב...
מניסיון שלי עם כמה ברזים הם לא איכות כמו שתקני מהארץ עם אחריות....
אבל גם המחיר בהתאם!
יכול להיות...יש לי ברזים מעלי כבר יותר משנתיים (ולמכרים גם יותר מ4 שנים..)
ואם יש גם שקיות עם ריח נעים שמשתמשים לשים בזה טיטוליםמחפשת פח לטיטולים שאוטם את הריח מניסיון
תודה
בבקשהמישהו יכול למצא לי פנימית לאופני BMX של הבן שלי לאופניים מידה 14?
כתוב על הפנימית הנוכחית(מהארץ) כך:
14X1.75/2.125
תודה מראש
בבקשה קישור מומלץמישהו יכול למצא לי פנימית לאופני BMX של הבן שלי לאופניים מידה 14?
כתוב על הפנימית הנוכחית(מהארץ) כך:
14X1.75/2.125
תודה מראש
בבקשהואם יש גם שקיות עם ריח נעים שמשתמשים לשים בזה טיטולים
לצערי הרב כלל לא נגעתי השקיות הפרסים היום מרוב עומס, מקווה שבלי נדר מחר שאסדר את הפרסים על השולחנות אזכור לבדוק את זה. מקווה שבכלל הזמנתי כזה בדיוק, מאוד אשתדל לזכורהאם הצלחתם לאתר לי? זה מאד חשוב לי. כי כעת זה לא שימושי כלל.
הגיע היום!אשמח לקישור לתיקי מחשב.
המחשב גדול יחסית 16 אינטש אבל דק.
התיק צריך להיות שחור לא אלגנטי או ייצוגי אלא פרקטי ומגן על המחשב ממכות וכמובן לא יקר.
אולי זהמחפש מיקרפון בלוטוס נתפס על הדש למורה שמתחבר למערכת קיימת כניסת כבל אוקוס חשוב מאד האיכות
זה עם חיבור אוקס?אולי זה
![]()
100m Funk mikrofon für Telefon Profession elles magnetisches Laval ier mikrofon mit Geräusch reduzierung der Ladebox zur Aufnahme - AliExpress 44
יש שני קופונים המורידים ל70 שקל
1. AWL5LJJDO6KA
2. IFPPDRA
כתוב על זה גם פריט נבחר באיכות מעולה
ק.ש.
תודה!!זה עמוד המבצעים, לפעמים יש פה דברים קצת יותר זולים מרגיל, אפשר להזמין החל מ3 פריטים.
אם את רוצה קישור רגיל לתיק - https://www.aliexpress.com/item/1005007452385574.html
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים