נערך לאחרונה ב:
האם הצלחתם לאתר לי? זה מאד חשוב לי. כי כעת זה לא שימושי כלל.

לצערי הרב כלל לא נגעתי השקיות הפרסים היום מרוב עומס, מקווה שבלי נדר מחר שאסדר את הפרסים על השולחנות אזכור לבדוק את זה. מקווה שבכלל הזמנתי כזה בדיוק, מאוד אשתדל לזכור

יש לך סיעתא דישמיא גדולה. הזמנתי אחד כזה והספקתי לשולפו לבדוק לך לפני תחילת המסיבה
בבקשה:

קדימה: A1
ימין: B2
שמאל: B1
אחורה: A4

חישבתי ימין ושמאל שאחורי המטוס פונים אלי

בהצלחה!

אשמח לקבל קישורים למוצרים שאפשר לחלק בהגרלות של לימוד אבות ובנים וכדו' לילדים בגילאי 8-10 לא יקר. גאדג'טים, מוצרי קסם, וכל רעיון.
תזכו למצוות
עוד כמה
ק.ש

יש לך סיעתא דישמיא גדולה. הזמנתי אחד כזה והספקתי לשולפו לבדוק לך לפני תחילת המסיבה
בבקשה:

קדימה: A1
ימין: B2
שמאל: B1
אחורה: A4

חישבתי ימין ושמאל שאחורי המטוס פונים אלי

בהצלחה!
אצלי יש ,A3, A4, ושני מאווררים של B3. אבל אנסה לפי העקרון שA זה קדימה אחורה, וB זה צדדים.

אצלי יש ,A3, A4, ושני מאווררים של B3. אבל אנסה לפי העקרון שA זה קדימה אחורה, וB זה צדדים.
מוזר זה בול מה שקנית, הסינים האלו...

טוב תנסה ותעדכן

אשמח לקבל קישורים למוצרים שאפשר לחלק בהגרלות של לימוד אבות ובנים וכדו' לילדים בגילאי 8-10 לא יקר. גאדג'טים, מוצרי קסם, וכל רעיון.
תזכו למצוות
הגעתי קצת באיחור אבל אבות ובנים זו המומחיות שלי, עכשיו חזרתי מהמסיבה שערכתי להם עם פרסים בכמעט 2000 ש''ח והכל מדוד אלי, מעלה לך מגוון מהעבר, משהו אזל? רוצה משהו ספיציפי אני כאן לעזור בשמחה

בבקשה

עוד סגנונות מדהימים לגיל הזה

ק.ש. חלק מניסיון

עוד מגוון ענק וטוב מניסיון!

גם פה

מחפשת קישור מומלץ מניסיון למברשת שינים חשמלית לילדים
תודה רבה

תודה רבה
בבקשה מומלצים אך לא מניסיון אולי יעזור אם לא תמצאי מניסיון

ק.ש.

תודה רבה
לא מנסיון
אבל עם הרבה רכישות ודירוגים גבוהים במיוחד

יש לך את זה של אורל בי - oral B
חברה מצוינת - בארץ עולה הרבה יותר
שימי לב שיש הרבה ביקורות ישראליות
המעלה של זה שאפשר למצוא הרבה ראשים להחלפה ועם גומיות צבעוניות להבדלה בין הראשים
הראשים מנסיון אישי:

ק.ש.

מחפשת חלוקי מגבת לילדים איכותיים
תודה
@פנינה ריימונד
חלוק מגבת "פונצ'ו" חמוד!!!
מומלץ
S2aeb9bbe025c4da2ad5a967e7d626a57q.jpg

תמונת לקוח :)
S1f164544a486467aa75a43014c516529s.jpg_.webp
ק.ש.

אשמח לקבל קישור לשמלה כזאת לתינוקת בת חצי שנה
1756405885585-png.2049944
מתוק! אני חושבת שזו השמלה הזאת:
צילום מסך 2025-05-20 205331.png
הזמנתי אותה ללקוחה שלי בגוון כחול והגיעה מושלם
ק.ש.

נערך לאחרונה ב:
אשמח לקבל קישור לדיסק אונקי איכותי ומהיר עם 128/256 גיגה
אני קניתי את זה

עובד מעולה
(לא לוקחת אחריות על קבצים חשובים, לי משמש לשירים וסיפורים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה