אני מחפשת כזה אחסון למיקרוגל, ברוחב של 45 ס"מ, קומה אחת או שתיים, לא ממש משנה לי.
גובה מקסימום עד 70 ס"מ.
אם יהיה לו מייבש כלים או אחסון לסכו"ם/ קרשי חיתוך במתקן, יהיה נהדר.
אה, וכמובן שיהיה לו דירוג גבוה של קונים. (לא משו מידי יקר, גג עד 80 ש"ח)
המלצות מהמומחים דכאן, תודה!
בקשה קשה ביקשת, זה אמור לעלות יותר מ 150 ש''ח, אעלה לך מה מצאתי בכל זאתאני מחפשת כזה אחסון למיקרוגל, ברוחב של 45 ס"מ, קומה אחת או שתיים, לא ממש משנה לי.
גובה מקסימום עד 70 ס"מ.
תראו את זהאני מחפשת כזה אחסון למיקרוגל, ברוחב של 45 ס"מ, קומה אחת או שתיים, לא ממש משנה לי.
גובה מקסימום עד 70 ס"מ.
מניסיוןאשמח לקישורים מנסיון
ניר דבק למכפלת
בבקשה הכל מניסיון מוצלח מאוד!אשמח לקישורים מנסיון
ניר דבק למכפלת
מדבקות לבגדים/חפצים עם שם
תודה
תודהבבקשה הכל מניסיון מוצלח מאוד!
נייר דבק למכפלת
![]()
60M Hosen Saum Band Selbstklebende Kante Verkürzen Paste Band DIY Werkzeuge für Jean Kleidung Länge Verkürzen Haushalt nähen Zubehör - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
מדבקות לחפצים וכלי כתיבה מגוון מעבר ההזמנות שלי, כולם מעולות!
![]()
Kawaii wasserfester Namensschild-Aufkleber, selbstklebende Briefpapier-Aufkleber, personalisierbares Namensschild für Kinder, Schulflasche - AliExpress 21
![]()
200 Stück benutzerdefinierte wasserdichte hebräische Namensaufkleber, personalisierte Kinder-Hologramm-Etikettenaufkleber mit Etikett für Studenten, Schule, Schreibwaren - AliExpress 21
![]()
Namensschild-Aufkleber, individuell, wasserfest, Kawaii-Aufkleber, personalisiertes Namensschild für Kinder, Schule, Schreibwaren, Flasche - AliExpress 21
מדבקות גיהוץ לבגדים (הראשון מניסיון)
![]()
Benutzerdefinierte Bügeletiketten, Schuletiketten, personalisierte Namen, Tier, Kleidungsetiketten, individuell bedruckte Stoffetiketten, Eisenetiketten (TB5661) - AliExpress 15
![]()
Benutzer definierte Bügel etiketten, personal isierter Name, Kleidung, Kinder namen, Schule ti ketten, Marken etiketten, Regenbogen etikett (tb5653) - AliExpress 15
ק.ש. מניסיון
כן, עדיף בצ'אט ההודעות ואת מאמתת שהוא הבין אותך נכוןתודה
אני רושמת למוכר אחרי שאני משלמת?
הזמנתי את זה ללקוחה- הגיע מעולהאני מחפשת כזה אחסון למיקרוגל, ברוחב של 45 ס"מ, קומה אחת או שתיים, לא ממש משנה לי.
גובה מקסימום עד 70 ס"מ.
על איזה נגן מדובר?האחרון לא הכי פשוט אך מעולה מניסיון רב!
צירפתי לך עוד כמה שהעליתי בעבר ללא ניסיון אך טובים
מה הכוונה בהערת המוכר בפרו 2:אוזניות ממש איכותיות במחיר זול במיוחד בסביבות 85 ש"ח בלבד
אוזניות אלחוטיות JBL Tune 220TWS עם בלוטות' סטריאו, סאונד בס, מיקרופון להפחתת רעשים, אוזניות JBL T220 tws
ק.ש.![]()
Original JBL Tune 220TWS Drahtlose Bluetooth-Kopfhörer Stereo-Ohrhörer mit Bass-Sound, Rauschunterdrückung Mikrofon-Headset JBL T220 tws - AliExpress 44
ויש את אלו עוד יותר איכותי בסביבות המאה שקל
מקורי jbl סיור pro 2 אמיתי Bluetooth אוזניות רעש ביטול אוזניות הוביל תיבת אוזניות jbl סיור pro2
ק.ש.![]()
Original JBL Tour Pro 2 True Wireless Bluetooth Kopfhörer Noise Cancelling Ohrhörer LED Smart Display Box Headset JBL Tour Pro 2 - AliExpress 44
ברכישת גרסת הונג קונג זו, אתה מקבל את המראה של ה-Tour Pro 2, אך מוותר על מרבית התכונות שהופכות אותן למוצר יקר ואיכותי:מה הכוונה בהערת המוכר בפרו 2:
שים לב: מוצר זה הוא גרסת הונג קונג, לא יכול להתחבר ל jbl app, אין פונקציה טעינה אלחוטית, פונקציות אחרות הן נורמליות! אז המחיר הוא מאוד זול, אם אכפת לך, בבקשה לא לקנות!
הזמנו את זה- עובד יופימישהו הזמין פעם מאלי אקספרס טונר למדפסת או אבקה למילוי טונר?
אשמח לשמוע אם מומלץ
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים