יש למשהו המלצה למסרטת וידאו לילדה?
לא צריכה איכות הסרטה הכי טובה
אבל כן משהו שיחזיק
שנראות מקצועיות? הנה כמה במחירים טובים ומומלצות

אם את רוצה ממש של ילדים יש מדפיסות ועוד שיש בהם כמובן גם וידאו
העליתי לא מזמן כאן בבקשה

ק.ש.

צריכה קישור לשטיח איכותי למטבח (צר וארוך) עם המלצות ונסיון (אשמח פירוט כמה זמן מחזיק ואיך האיכות)

וכן קישור לטרמפיסט (לעגלה) ג"כ המלצות\נסיון

תודה!

אפשר קישור לפטישון איכותי וזול
כמה סוגים- תראה מה הכי מתאים לצרכיך

ק.ש.

צריכה קישור לשטיח איכותי למטבח (צר וארוך) עם המלצות ונסיון (אשמח פירוט כמה זמן מחזיק ואיך האיכות)
אין לין מניסיון אך מנסה להביא לך עם המלצות בבקשה
מגוון גדלים לבחירה

ק.ש.

זה בוש מקורי (אם כן לא צריך ניסיון בוש ידועים בטיבם...)?
ושוב תודה

זה בוש מקורי (אם כן לא צריך ניסיון בוש ידועים בטיבם...)?
ושוב תודה
בחוות דעת של הלינק האחרון ששלחתי יש שם חוות דעת שהם טוענים שהוא מקורי. לא הייתי הכי מסתמך על זה בוודאות אבל כן לוקח את זה למקום שמדובר במוצר איכותי וטוב

קישור למעמד טישו לשירותים שמתחבר עם וואקום אבל טובבב, יש?
בבקשה כמה לינקים מעניינים

ק.ש.

וכן קישור לטרמפיסט (לעגלה) ג"כ המלצות\נסיון
בבקשה כמה סוגים (לא מניסיון רובם מומלצים)

ק.ש.

אין לין מניסיון אך מנסה להביא לך עם המלצות בבקשה
מגוון גדלים לבחירה

ק.ש.
שוב תודה
יש בחניות פה בארץ חברת סוזוקי ב 280 ש"ח ואני מתלבט רק מה יותר איכותי המוצר השלישי בוש ספק מקורי וללא אחריות או סוזוקי מידיעה עם אחריות
יש לציין שאני צריך את זה לשימוש ביתי (ואני לא מתקן כל היום...)
תודה ומדהים לראות את המקצועיות שלך בעלי

שוב תודה
יש בחניות פה בארץ חברת סוזוקי ב 280 ש"ח ואני מתלבט רק מה יותר איכותי המוצר השלישי בוש ספק מקורי וללא אחריות או סוזוקי מידיעה עם אחריות
יש לציין שאני צריך את זה לשימוש ביתי (ואני לא מתקן כל היום...)
תודה ומדהים לראות את המקצועיות שלך בעלי
תודה רבה אחי היקר

לגבי שאלתך, זו דילמא אני מסכים

הסתכלתי קצת יותר לעומק בחוות הדעת שם וזה נראה ברמה דיי גבוהה מקורי או קרוב לזה, החנות טוענת שיש לה תעודות מקור וחוות הדעת של הלקוחות מצוינות
כמו כן החנות עם ציון מעולה ודירוג זהב של אלי

אחריות בארץ זה יתרון גדול לעומת אלי שמקסימום אם תראה שלא איכותי תוכל להחזיר ולהזדכות

החלטה בידך

תודה רבה אחי היקר

לגבי שאלתך, זו דילמא אני מסכים

הסתכלתי קצת יותר לעומק בחוות הדעת שם וזה נראה ברמה דיי גבוהה מקורי או קרוב לזה, החנות טוענת שיש לה תעודות מקור וחוות הדעת של הלקוחות מצוינות
כמו כן החנות עם ציון מעולה ודירוג זהב של אלי

אחריות בארץ זה יתרון גדול לעומת אלי שמקסימום אם תראה שלא איכותי תוכל להחזיר ולהזדכות

החלטה בידך
את הדילמה אני יודע
מה המלצה שלך עם הניסיון הענק שיש לך?
או שיש לך הובי לקנות בעלי ולאחרים אתה לא יכולים להמליץ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה