אני הייתי קונה אותו
Hc9f1fb1812e74a009e8acb5e953007c4F.jpg

ק.ש.
רציתי עם כובע...
קשוחה אני..

נערך לאחרונה ב:
נערך לאחרונה ב:
איכותי או זול?...
איכותי וזול..
(הכי ישראלי)
מה זה יקר של אלי?
ראינו היום בחנויות כאן במחיר שנע בין 40-75

ואיכותי - הכי חשוב לי שלא יקבל לכלוך כזה כמו בצמר/דמוי צמר-פרווה שמקבל מראה של לכלוכים שחורים שנתפסים בו.

סטיק איכותי מניסיון..
שמתחבר בלי בעיות לסימים בארץ
יש דבר כזה??

תודה מראש.

@נתוש 1212
@פנינה ריימונד
מחפש שטיח חורפי לחדר שינה צבע שמנת/קרם.
תראה את זה...

(אין הרבה שטיחים מומלצים...)
זה עם המלצות!
ק.ש.

יש המלצה על נעלי ספורט כהות נוחות מאד לנשים, במידה 34-35?
עדיף מנסיון
תודה

תראה את זה...

(אין הרבה שטיחים מומלצים...)
זה עם המלצות!
ק.ש.
אשאל את הרבנית, שכוייח!
מה זה המחיר 3 שח
תמיד זה מבלבל אותי באליאקספרס

@נתוש 1212
@פנינה ריימונד
מחפש שטיח חורפי לחדר שינה צבע שמנת/קרם.
בבקשה תראה כמה סוגים מומלצים

עוד כמה מיוחדים וזולים- ללא המלצות

ק.ש.

יש המלצה על נעלי ספורט כהות נוחות מאד לנשים, במידה 34-35?
עדיף מנסיון
תודה
תראי כמה מומלצות לא מניסיון
נעל ספורט לנשים

ק.ש.

ובקבוקי שתיה של אדידס, יש?
לא מצאתי של אדידס
אבל אתה יכול לקחת לדוגמא בקבוק ספורטיבי כזה...
ולבקש מהמוכר שיעשה עליו לוגו של אדידס..
ק.ש.
קישור שניתן להתאים אישית
בהצלחה!

@נתוש 1212 אשמח אם תוכל להעלות שוב קישור של מודד לייזר לשיפוצים, אני לא מוצא אותו...
תודה
בבקשה- מעולה!

ק.ש. מניסיון

@נתוש 1212 אשמח אם תוכל להעלות שוב קישור של מודד לייזר לשיפוצים, אני לא מוצא אותו...
תודה
יש פה כמה סוגים
כולם מומלצים
רבי מכר
ק.ש.
רב שימושיים.

לי יש את זה הרבה זמן

קומפקטי ואמין ממליץ

יש לזה יתרון שזה טעינת טייפ C ללא צורך בסוללות

ק.ש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה