S59cd9045c02e4351bf28304e4819e1c3S.jpg

ק.ש.
מחפשת קפוצון ולא ג'קט

מקפיצה

אשמח אם משהו יעזור
@נתוש 1212 אולי אתה תמצא?
הכיסויים לספות באלי הם לא משהו...
תראי לפי תמונות של לקוחות
רוב הקישורים לא טובים
מצאתי אחד עם ביקורות טובות (יש עוד אבל לא כחול)
אז לשיקולכם..

יש פה כמה גדלים ..
ק.ש.

נערך לאחרונה ב:
לא כזה אני מחפש סוג של מצית אקדח, שלוחצים יוצא אש, ואני רוצה שלוחצים ירגיש זרם, קיים?
מצאתי לך את זה אם יעזור בבקשה

ק.ש.

היי
אני מחפשת שקיות כאלה בצבע כחול כהה קטיפה עם אפשרות לכיתוב אישי
עדיף מנסיון ועדיף צויס שיגיע לי כמה שיור מהר...
תודה!
1762679674810.png

היי
אני מחפשת שקיות כאלה בצבע כחול כהה קטיפה עם אפשרות לכיתוב אישי
עדיף מנסיון ועדיף צויס שיגיע לי כמה שיור מהר...
תודה!
צפה בקובץ המצורף 2099376
יש את אלו עם המלצות מצוינות

ק.ש.

כזה בצבע אדום או בורדו או שחור
אבל שיהיה עבה ומחמם יש בזול?

קבצים מצורפים

• 1762684606548.png
    1762684606548.png
    KB 173 · צפיות: 10
פה יש שחור
עומד מושלם מנסיון אישי
לא עבה
ק.ש. מניסיון

יש אותם מחממות
אם את רוצה בורדו נוסף ללא רגליות
הזמנתי בעבר
מחפשת לך רגע בהזמנות שלי...

ק.ש.

סורי את האדום הזמנתי בטמו לא באלי
אם את רוצה יש כזה

ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה