אין שם דברים ממש יפים, הוא מחפש יותר משחק חשמלי (לא קופסא)

אין שם דברים ממש יפים, הוא מחפש יותר משחק חשמלי (לא קופסא)
בבקשה מגוון נוסף

ק.ש.

הקנייה הכי טובה שלי אי פעם באלי אקספרס!
אוזניות airpods אחד לאחד אוזניות אפל!
מגיעות עם קופסא, הוראות, ולוגו כמו איירפודס אמיתי
איכותיות, מרגישות מצוין ונשמעות מצוין
בארץ עולות 500 ש"ח
ב 38 ש"ח כולל משלוח
עכשיו הגיע וקניתי עוד שתיים לאבא שלי ולאחותי
צפה בקובץ המצורף 2013827
צפה בקובץ המצורף 2013829

ק"ש מניסיון
בבקשה!!!!
גם אני קניתי שם זה היה מעולה++++
אבל הקישור כבר לא עובד
יש למישהו קישור למוצר ****הזה**** שהוא פעיל?

@צ ב י יש את אלו נראות אותו הדבר אבל לא מניסיון אישי

ק.ש.

אני צריך עם הקופסה של אפל....

בבקשה!!!!
אבל הקישור כבר לא עובד
נראה לי כמעט בוודאות שזה זה:
ק.ש.

תפרט יותר מה בדיוק. ביקשתי חשמליים וזה מה שהעליתי לך
אוקיי אז הוא לא מחפש רובים ולא שום דבר על שלט גם לא מטוסים ורובוטים גם לא מעניינים אותו, והוא רוצה דברים בסיסיים, חשמליים ולא יקר

נערך לאחרונה ב:
בבקשה!!!!
אבל הקישור כבר לא עובד
זה נראה שמגיע עם קופסא
ק.ש

האם ב 11.11 המחירים יותר זולים מהיום?
הקופונים יותר כדאיים מהיום?
שמתי לב שלאחרונה משחררים יותר בכמות במוצרים שהיה עליהם מבצע והוגבלו ליחידה אחת...
אני בדקתי היום וראיתי שעם הקופונים הנוכחיים המוצא עולה זול בכמה שקלים מאשר ב11.11
המעלה כעת שהמשלוחים אח"כ ארוכים יותר

מחפש שטיח עגול פרווה עשיר
1.20X1.20
צבע ורוד עתיק
עדיף עם ניסיון
אינני יודע אם זה נקרא עתיק

או זה

או זה

ק.ש.

וזה הכי זול
אבל לא ק.ש.

נערך לאחרונה ב:
מחפש שטיח עגול פרווה עשיר
1.20X1.20
צבע ורוד עתיק
עדיף עם ניסיון
ק.ש
לא מנסיון עם המלצות בגוון ורוד עמוק... ( לא יודעת אם לזה התכוון המשורר שאמר עתיק...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה