אשמח לקישור למצלמה ורמקול למחשב נייח לצורך שיוחת זום
בבקשה
מומלצים
עוד קישור
יותר יקרה
מומלצת מאוד
ק.ש.

לאחרונה רואה מוצרים, וכשרוצה להזמין נפתח לי דף שמחייב אותי להזמין עוד 2 כדי שיהיה משלוח חינם.
יש פתרון לזה?

סגנון של חרסינות בצורות שונות
כאלו?
ק.ש.
אולי גם זה?
זה מיני

קבצים מצורפים

• IMG_4696.JPG
    IMG_4696.JPG
    5.4 MB · צפיות: 11
למישהו יש קישור לכזו נעל בצבע שחור?
@נתוש 1212
אולי זה
או זה

ק.ש.

אשמח מאד להבין איך יתכן שהמחירים משתנים מקונה לקונה ומהזמנה להזמנה, מה הכלל בדבר? למה לאחד אותה חולצה עולה 70 ולשני 40?
(לא הזמנה ראשונה באתר)

ןןאן הן מהממות
את יודעת להגיד לי משהו על האיכות?

לא, צמוד
אני צריכה לילדה בת 8, אז לא מידי תינוקי/קטן
הבת שלי בת כמעט 9 עונדת את העגילים האלו
כרגע היא עם הדובדבן, הזמנתי גם את הלב.
ק.ש.

הבת שלי בת כמעט 9 עונדת את העגילים האלו
כרגע היא עם הדובדבן, הזמנתי גם את הלב.
ק.ש.
בדיוק זה הזמנתי לתחילת שנה 3 זוגות, אחרי שבועיים נשארנו עם זוג אחד...

יש למישהו קישור לשמלה לאירוע? (לחתונה)

ןןאן הן מהממות
את יודעת להגיד לי משהו על האיכות?
הראשונות יותר איכותיות וגם יותר יקרות
חנות מעולה
קצת ביקורות סה"כ טובות בנתיים..(גם מישראל)

אשמח מאוד ל:
בלונים כחולים עם אפשרות כיתוב

לבבות קונפטי בצבע כחול
בבקשה בלונים

לבבות כמה סגנונות

ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה