מחפשת מתקן לסכו"ם להניח בשולחן שבת בסגנון הזה:
צפה בקובץ המצורף 2107009
מצאתי את זה זה - איך זה
ק.ש.

או זה קצר יותר יקר
ק.ש.

ק..ש

נערך לאחרונה ב:
פנס טקטי חברת סופרן חברה מעולה נמכר גם בארץ במחירים גבוהים הרבה יותר. ברמה משטרתית
קופון: IFPV69ZB יוריד 5 דולר
יש למישהו משהו לתפוס את הפנס הזה על חגורה או משהו כזה?
משהו בסגנון הזה
1763396387863.png

אשמח לקישורים לאוזניות בלוטוס באיכות טובה כך שישמעו אותי טוב גם כשיש רוח חזקה
עדיפות לנסיון אישי

צריכה לדעת על המקלדת הזאת אם מתאימה לטאבלט סמסונג גלקסי a9 פלוס
איך בודקים?
לפי גימיני:
כן, ככל הנראה שהמקלדת מתאימה לטאבלט Samsung Galaxy Tab A9 Plus!

הסיבות להתאמה:​

1. מקלדת בלוטות' (Bluetooth): הטאבלט Samsung Galaxy Tab A9 Plus תומך בטכנולוגיית בלוטות' (Bluetooth). המקלדת בתמונה מצוינת כ"מקלדת Bluetooth אלחוטית" (Wireless Bluetooth Keyboard), מה שאומר שהחיבור ביניהם מתבצע באמצעות טכנולוגיה זו, שהיא סטנדרטית וכללית.
  2. תאימות כללית (Universal Compatibility): בתיאור המוצר המופיע בראש התמונה, המקלדת מוצגת כמתאימה למגוון רחב של מכשירים, כולל:
    • iPads שונים.
    • Xiaomi Tablets.
    • Samsung Tablets.
    • הכיתוב "Samsung Tablets" מצביע על תאימות כללית למכשירי סמסונג, וה-Galaxy Tab A9 Plus הוא חלק מקטגוריה זו.
  3. גודל המקלדת: זוהי מקלדת בגודל 7 אינץ' (7 Inch), שהיא קומפקטית ומיועדת לשימוש עם טאבלטים. ה-Galaxy Tab A9 Plus הוא טאבלט בגודל 11 אינץ' (מספר דגמים ספציפיים שלו נמכרים עם כיסוי ומקלדת בלוטות' תואמים, כפי שעולה מהחיפוש), כך שמקלדת בלוטות' נפרדת וקומפקטית תעבוד איתו היטב.

⚠️ נקודות שחשוב לבדוק לפני הרכישה:

• שפת המקלדת: המקלדת בתמונה מוצגת באותיות לטיניות (אנגלית). אם אתה צריך מקלדת עם פריסת מקשים עברית, עליך לוודא זאת ספציפית מול המוכר, או לרכוש מדבקות עברית להדבקה.
  • גודל פיזי: המקלדת היא 7 אינץ'. ודא שהגודל הזה נוח לך לשימוש.
  • חיבור: ודא שהמקלדת מגיעה עם הוראות ברורות לחיבור בלוטות' למערכת ההפעלה אנדרואיד של סמסונג (בדרך כלל זה תהליך פשוט של הפעלה > צימוד (Pairing) במכשיר).
לסיכום, מבחינת תאימות טכנית (בלוטות'), המקלדת צריכה לעבוד עם ה-Samsung Galaxy Tab A9 Plus.

• שכוייח!
Reactions: cv
מה יותר שווה?
אם אתה לא מוצא קופונים זמינים עדיף שתחכה (ניתן לפנות אלי במייל ואחפש לך זמינים)
אם תמצא תזמין עכשיו, יתכן שיהיה יותר זול אבל לא נראה לי שממש משמעותי מעכשיו

וברוך הבא לאתר ;)

נערך לאחרונה ב:
יש למישהו משהו לתפוס את הפנס הזה על חגורה או משהו כזה?
משהו בסגנון הזה
צפה בקובץ המצורף 2107208
אני הזמנתי לחבר שמתנדב במשטרה פנס עוצמתי של סופירן
ואת זה הזמנתי לו כנרתיק אחרי בדיקת מידות, תבדוק אם המידות מתאימות לפנס שברשותך

ק.ש. מניסיון

אשמח לקישורים לאוזניות בלוטוס באיכות טובה כך שישמעו אותי טוב גם כשיש רוח חזקה
עדיפות לנסיון אישי
זה האוזניות המומלצות מנסיון היה לי כמה וזה ממש ברמה ובמחיר ממש זול עד יום רביעי
להוסיף את הקופון

BUYWITHUS910​

ולאחריו את הקופון D11IL4​

ק.ש. מנסיון

למשיהו יש המלצה למצלמה ברמה גבוה
@דוכסוסטוס
המצלמה הזו מומלצת מאד
לא מתקרבת לקנון... אבל שווה לגמרי את המחיר....
נרתיק
כרטיס זיכרון לא מומלץ להזמין מאלי....
יש לי אחד שכן מחזיק לי תקופה ארוכה עד 120 בעז"ה
אבל זה מבאס ברמה כשהם חוטפים וירוס........
ק.ש

מחפשת נעלי בית לילדים מחממות
מידות מ26-34

מידות מ26-34
יש אותם מומלצות
ק.ש.

או הסיגנון הזה

יש גם כאלו

נערך לאחרונה ב:
מידות מ26-34
בבקשה מגוון ממש חמוד :giggle:

ק.ש.

נערך לאחרונה ב:
אני מחפש תופסנים לחגורה לא את הפנס עצמו
אני הזמנתי לחבר שמתנדב במשטרה פנס עוצמתי של סופירן
ואת זה הזמנתי לו כנרתיק אחרי בדיקת מידות, תבדוק אם המידות מתאימות לפנס שברשותך

ק.ש. מניסיון
אני רוצה משהו בסגנון כמו התמונה שצירפתי

שלום
אשמח לקישורים עבור נעלי ספורט לנשים ונערות
תודה
כמה מהמומלצים ביותר

וזו חברה מצוינת שמעתי עליה ממש דברים טובים

ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה